dinsdag 6 mei 2014

Partytent 5x5 meter

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Helaas hebben wij niets gevonden voor partytent 5x. Controleer de spelling van je. De ruime partytent biedt beschutting tegen regen en de felle zon.


Wanneer de avonden koeler worden in de zomer kunt u nog . Pro pagode tent 5xmeter erg degelijk makkelijk te plaatsen voorzien van zijwanden.

Specificaties: Nokhoogte ca. Een pagodetent huren van 5xmeter ? Wilt u een 5xpartytent huren? Solide stalen gecoate (grijs) buizenframe van 38mm. Partytentverhuur Flevoland is uw specialist!


Als je een stevige partytent zoekt die echt tegen een stootje kan, kies je best voor tenten die gemaakt zijn van pvc. Bovendien zijn er ook partytenten met zijwanden die beter beschutten tegen regen of wind. Geen idee hoe groot je tent moet zijn?

Zonder tafel of stoelen past ongeveer persoon op vierkante meter. Broekies professionele partytent 5xmeter Broekiesverhuur. Bunnik, Zaandam, Den Haag en Rotterdam.


SALE bij HEUTS: Gigantische kortingen - Zeer snelle bezorging - Verzendkosten 49. Deze partytent van 5xmeter is ideaal voor feesten met een groter gezelschap. Pagodetent 5xinclusief zijwanden. Luxe pagodetent 5xm te koop. Deze luxe pagodetent met afmetingen 5xmeter heeft een elegant en stijlvol voorkomen.


Prijzen van de party tenten (5xmeter). De professionele partytenten die we verhuren, zijn gemaakt van een stevige kwaliteit witte zeilen. De groen-wit gestreepte zijkanten . Deze pagodetent kan optioneel gebouwd worden met vloer en zijwanden, met of zonder vensters. De bij pagodetent kan worden geplaatst op een koppelbaar podium van meter hoog. De pagodetent zwart 5xis de standaard maat pagode in ons assortiment.


Deze tent past in (bijna) elke achtertuin, en kan vaak gekoppeld worden aan de gevel van uw huis. De zwarte pagodetent is . Door deze klappoot is deze tent zeer snel te plaatsen. Voor Fitland Uden mochten we een overkapping van x 2meter ontwikkelen en plaatsen voor hun nieuwste fitnesscentrum.

De vorm maakte dit een maatwerk project. Wij wensen Fitland veel (sport)plezier met de nieuwe accommodatie. Maatwerk Overkapping Fitland Uden. Athena 5xen Athena zeshoek. Beide tenten zijn een zeer gewaardeerd onderkomen bij evenementen.


Elke tent kan worden voorzien van een passend interieur en een vloer. Een feestent huren in regio Rotterdam? Maar denk bijvoorbeeld ook aan een entreetent voor uw evenement.


Brandvertragend zeil, transparant dak en zijkanten. Dikke aluminium buizen van cm. Er zijn wel spanbanden bij. Tent kan gebracht worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts