woensdag 7 mei 2014

Dakraam badkamer

Een kleine badkamer kan knus zijn, maar wilt u meer loopruimte creëren en energie besparen dan biedt een VELUX dakkapel uitkomst. De dakramen zorgen voor natuurlijk licht, waardoor de ruimte direct ruimer oogt en u lampen langer uit kunt laten. De extra sta ruimte zorgt voor meer bewegingsvrijheid.


De badkamer is een aparte ruimte in het huis voor vocht en warmte. Iedereen heeft een douche of bad die beide voor meer Badkamer Fakro warme en vochtige lucht zorgen in deze ruimte.

Dat zal je allemaal niet vreemd in de oren klinken. Ook de consequentie hiervan, condensvorming en een verhoogde kans op . Maar de badkamer is ook een vochtige ruimte. Houd hier rekening mee bij de keuze van uw dakraam en raambekleding. Het FAKRO onderhoudsvriendelijke tuimeldakraam is door zijn verhoogde weerstand tegen vocht uitermate geschikt voor uw badkamer of keuken.


Het heeft een tuimelas in het midden van het kozijn en een onderbediening om het dakraam makkelijk te openen. Ideaal als u het raam iets hoger wilt plaatsen in uw dak om .

Je kunt kiezen tussen een dakraam volledig vervaardigd uit kunststof , of een dakraam met houten kern met een dikke kunststof beschermlaag. Bovendien kun je optioneel kiezen voor matte beglazing voor extra privacy in de badkamer. Wil je ook een dakraam in je badkamer ? Op zoek naar raambekleding voor je badkamer ? Wij hebben speciaal voor jou een top samengesteld met de beste raamdecoratie voor badkamers. Bekijk direct ons advies en bestel online op Raamdecoratie.


Deze voorbeelden zijn niet door ons geplaatst, maar soortgelijke klussen doen wij dagelijks. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor dakramen op zolder. Mogelijk is een VELUX serre een goede . Verduistering of decoratie? Gordijn of juist jaloezie?


Welk VELUX raamdecoratieproduct u ook kiest, u weet één ding zeker. Alle VELUX producten zijn van hoge kwaliteit, ontworpen om perfect te passen in of bij uw VELUX dakraam. Ze zien er mooi uit, zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in een uitgebreide . Opzoek naar raambekleding voor de badkamer ? Speciaal voor dakramen van o.

Laat je dakraam stralen met shutters van JASNO! Op dit moment ben ik bezig om mijn badkamer op de 1ste verdieping te verbouwen. Het is een kleine badkamer : 2. Het dakschot is gedeeltelijk het plafon loopt dus schuin af.


Dakraam zonwering nu bij HORNBACH kopen! Ook te voelen in de prijs. Velux dakraam in badkamer. Beter bij de kenden merken blijven of zijn het onveer allemaal dezelfde kwaliteit ? Afmetingen zijn 118x( badkamer ) en 118x114. Op deze foto ziet u een door ons gerealiseerd dakraam.


Heeft u ook interesse in een dergelijk dakraam ? Schuine wanden in huis zijn altijd lastig. Je hebt wel het aantal oppervlakte, maar de loopruimte is minder. Vooral in een badkamer is een schuine wand totaal niet gewenst. De ruimte is meestal al minimaal en dan moet je ook nog rekening houden met een schuine wand.


Niet te doen, of toch wel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts