woensdag 3 december 2014

Ymvk kabel

Worden er aan de installatie hoge eisen gesteld wat betreft de brandveiligheid? Dan is de YMVK kabel de kabel die u zoekt! Veelal wordt deze kabel ook aangeduid als YMVK-mb, waarbij “mb” staat voor: moeilijk brandbaar.


Door te werken met deze installatiekabel bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige kabel . Het verschil tussen een XMVK kabel of YMVK kabel ? De YMvK mb wordt gebruikt in vaste aanleg en in bovengrondse en ondergrondse laagspanningsinstallaties en kan worden toegepast in alle ruimtes.

Dè online shop voor al uw elektro- en installatiemateriaal. Wanneer je een installatiekabel nodig hebt, is de YMVK kabel van Groepenkastbestellen. Je hebt de keuze uit kabels van één tot en met zeven aders en diverse overige YMVK kabels.


Voordat je de gewenste kabel kunt bestellen, dien je eerst de keuze te maken uit het aantal aders. De YMVK kabel aderig heeft een doorsnede van mmen 2mm buitendiameter. Deze installatiekabel is voorzien van KEMA-KEUR.


Dit product wordt ook veelal aangeduid als YMVK 5x16. Brandklasse (CPR norm) is Dca.

Deze kabel is te gebruiken voor installaties binnens- en buitenshuis. De flexibele XMvK kabel wordt voornamelijk gebruikt om een stopcontact of verlichting aan te sluiten in de woning. Het gaat hierbij om lichte installaties. Wanneer de belasting hoger is wordt een YMvK - kabel gebruikt. Deze grijze kabel voldoet aan alle eisen, waaronder de KEMA-keur.


De grijze kabel is geschikt voor extreme omstandigheden en voor toepassingen buiten, en kunt u hier per meter . Vind ymvk kabel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bent u op zoek naar YMvK installatiekabel voor het gemakkelijk aansluiten en leggen van stroomkabels voor thuis of professioneel gebruik?


Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben zeer hoogwaardige installatiekabels, welke voor uw installatieklus zeer geschikt zijn! Check onze grondkabels, buitenkabels, verlengkabels , stroomkabels. YMVK kabel koopt u per meter bij Electrokarweishop.


Alle YMVK kabel direct uit voorraad leverbaar. Elektra buiten installeren? Volgende werkdag in huis! Geleidermateriaal cu, blank, Nom.

YMvK kabel koop je voordelig online bij Arento. De online winkel voor al uw elektra installatiemateriaal. Lees meer over verschillende YMVK kabels.


Installatiekabel YMvK -mb installatiekabel kunt u binnenshuis gebruiken en kan bijvoorbeeld zonder buis door een kruipruimte worden gelegd. Wilt u deze kabel buiten door de grond leggen, leg de kabel dan door een buis. Wilt u de kabel zo door de grond leggen gebruik dan YMvK -as grondkabel.


Kabels zijn of vast aan de apparatuur gemonteerd of ze worden als verlengsnoer gebruikt. Ook bij het gebruik van een verlengsnoer moet de kabel voor de toepassing geschikt zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts