dinsdag 16 december 2014

Wand glas

Kies voor Buys, wij bieden prachtige glazen wanden aan, op maat gemaakt en passend in uw huisstijl. Ontwerp en bediening: De Visio 1(Elite) bestaat uit losse panelen die aaneengesloten een vrijwel geheel vlakke glazen wand vormen. De panelen zijn opgebouwd uit een zelfdragend aluminium frame met inwendige stalen verstevigingen, waarin de glazen afwerking wordt aangebracht. Obimex biedt je de mogelijkheid om een volglazenwand te bouwen met 44.


Beide glastypes voldoen tot een bepaalde hoogte aan alle eisen van het huidige bouwbesluit. Zo zijn beide types glas uitvoerig getest en goedgekeurd op doorval en impact.

Hierdoor zijn onze wanden mede geschikt om te . Bij Sanitairwinkel vindt u het grootste aanbod. Laag in prijs en alle A-merken douchewanden. Bestel online of bezoek onze showrooms! Vind douche wand glas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Herbruikbare Wandsystemen. Ons aanbod bestaat uit glazen systeemwanden en deuren, gesloten wanden , deuren (HPL hout) of producten projectinrichting.

Glassdesign ontwerpt en maakt uw deur of wand van glas op maat! Glazen deuren of wanden op maat? Wij hebben een nieuwe douchewand geplaatst met een matte strook in verwerkt en daarom mag deze weg.


Een steeds populairder wordend product is de glazen separatiewand. De transparantie en visuele ruimte blijft behouden. De functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de ruimte neemt enorm toe! De glazen separatiewand wordt veel gebruikt in kantoorruimten, maar kan ook heel mooi toegepast . Een glazen wand kan een ruimte scheiden of juist verbinden.


Of bekleed een wand met glas. Er zijn toepassingen voor binnen en buiten. Is een glazen wand ook een . Zowel standaard maten als op maat gemaakt.


Een inloopdouche met glazen wand is een echte eye catcher. Een moderne en stijlvolle inloopdouche die perfect in uw badkamer past. WIlt u ruimte realiseren in uw interieur? Scheidt de ruimtes door een glazen wand. De oplossing voor een grotere ruimte.


Pendeldeurscharnier wand - glas : 12.

Innovatief en modern maatwerk in de ganse Benelux. Magnetisch gelakt glas als markerboard of wand. Op zoek naar een creatieve oplossing om thuis of op kantoor een prikbord te installeren? SAINT-GOBAIN ontwikkelde daarvoor een beschrijfbare en magnetische glaswand.


Ideaal als nota- en presentatiewand geïntegreerd in een interieur. Waar te verkrijgen Brochure .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts