donderdag 11 december 2014

Formani holland

Bekijk onze collectie onze inspiratiecases. Formani is een specialist op het gebied van exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag. Als echte Dutch Design Company werkt Formani samen met vele toonaangevende ontwerpers, waaronder ook Piet Boon, Tord Boontje en Edward van Vliet.


Lees verder om meer te weten te komen over dit merk, dat uiteraard gewoon bij . Bekende designers en ontwerpers als Piet Boon, Bob Manders, Edward van Vliet en Tord Boontje ontwierpen reeds exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag voor Formani. Nederland vindt u op Openingstijden.

De meest volledige site met ruim 66. Van deze Leverancier is alleen het leveringsprogramma beschikbaar onder Producten. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Rubriek Groothandel in bouwmateriaal.


Klik hier om je antwoord te annuleren. Email (not published)(verplicht). Project Details: Social Media. We maken graag kennis met je.

Drink je de koffie zwart? Formani offer collections of hardware providing a total concept with a range of styles in stainless steel all of enduring quality and modernist taste. Vind alle leveranciers van bouwproducten op Bouwproducten.


Amerikalaan te Maastricht-Airport en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en metaalwaren en verwarmingsapparaten. Enkele jaren na de realisatie van het eerste Formani gebouw op het bedrijventerrein van de luchthaven Maastricht-Aachen Airport, h. Opzetten eigen productielijn en toepassen nieuwe technologieën in de branche van hang- en sluitwerk. Top in de markt zijn, qua design en functionaliteit. Formani Holland BV levert en produceert als groothandel luxe deurgrepen en sanitaire accessoires. Kijk hier voor de vacature!


Uw interieur een exclusieve uitstraling geven? Kies dan voor het deurbeslag van Formani. Bestel uw deurbeslag direct online in onze webshop! FORMANI is een producent en internationale groothandel op het gebied van exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag. Ivm groeiende bedrijfsactiviteiten en ambities in binnen- en buitenland zijn wij per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor uur in de week.


Van deurkrukken tot beldrukkers en van zeepdispensers tot tandenborstelgarnituren. De hoogwaardige hard- en bathware concepten van Formani zijn terug te vinden in interieurconcepten van Amerika tot Nieuw- Zeeland. Als 1 Dutch Design Company werkt Formani samen met toonaangevende ontwerpers waaronder . MAASTRICHT-AIRPORT, NL, Employees: 16.

They say Beauty is in the eye of the Beholder – OPEN UP! We here at the Ironmonger are delighted to present this élite line of innovative architectural hardware imported from The Netherlands. Exquisitely crafte clean and neat describe these products created by stellar artisans who explore the .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts