vrijdag 12 december 2014

Lichtkoepel 70x70

Onze lichtkoepel leveren wij met jaar garantie. Uw webshop voor betaalbare lichtkoepels met hoge kwaliteit. Met telefonische ondersteuning. Buitenmaat koepel: 86xcm. Uitvoering: helder of opaal.


Ze kunnen enkelwandig, dubbelwandig, driewandig en vierwandig toegepast worden.

De 70xenkelwandige lichtkoepel is van hoogwaardige kwaliteit. Deze lichtkoepel garandeert u van jarenlang daglicht toetreding in uw leefruimte. U kunt kiezen uit een lichtkoepel van acrylaat (standaard) en polycarbonaat ( pantser). Eigenschappen: ongevoelig voor weersinvloeden, minder gevoelig voor agressieve stoffen, optisch zuiver ( maximale lichtdoorlating) en . De slagvastheid van acrylaat is 10x hoger dan, die van glas met een. Lichtkoepel vervaardigd uit geĂ«xtrudeerde polymetylmetacrylaat kunststofplaten.


Elke dag weer bezorgt daglicht ons nieuwe energie. Thuis, buiten en op het werk.

Kijk snel in onze webshop voor ons ruime assortiment lichtkoepels. Algemene en technische informatie montage instructies anti inbraak voorzieningen garantievoorwaarden heeft u vragen of opmerkingen. Wij geven u graag een passend advies! Dubbelwandige acrylaat lichtkoepel opaal met bijpassende PVC opstan in vaste uitvoering.


Met een lichtkoepel zult u minder vaak het licht aandoen en kunt u ook gebruikmaken van de warmte van de zon. Hierdoor bespaart u gel en draagt u bovendien uw steentje bij aan het milieu. Op zoek naar een opstand voor een lichtkoepel in een afwijkende maat of materiaal? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Welkom bij Goedkope- Lichtkoepels.


Heuveling Dakbedekking uit Arnhem is een online leveranciers voor al uw lichtkoepels en dakopstanden met jaar garantie dus de beste kwaliteit. Van alle lichtkoepels laten de lichtkoepels van acrylaat (PMMA) veruit het meeste licht door. U kunt de Skylux snelmontage lichtkoepel uit de doos halen en direct en eenvoudig monteren op het dak.


Deskundig advies en snelle levering. Van Boven lichtkoepel met een Novolux-Glasraam biedt een optimale warmte- en geluidsisolatie. Het Novolux-Glasraam is ook uitermate geschikt om je huidige lichtkoepel optimaal te isoleren. Oude lichtkoepel vervangen? Bovendien is acrylaat goed bestand tegen weersinvloeden.


Danenberg Webshop BV geeft korting op de adviesprijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts