maandag 15 december 2014

Kunststof verholen goot

Het verholen goot systeem is een compleet systeem voor het afvoeren van regenwater bij plaatsing van een dakkapel. Materiaal: hoogwaardig recycleerbare kunststof , voorzien van geïmpregneerde PUR-strip tegen het indringen van stuifsneeuw en stof. MONIER, ALTIJD MEER MOGELIJK. Ook verholen gootstuken koopt u bij Bouwbestel.


Ook op daken, waarbij geen gevelpannen toegepast worden, kunnen de verholen goten als aansluiting tussen de dakpannen en boeidelen gebruikt worden.

De verholen goot wordt gebruikt als aansluiting tussen een dakvlak en een opgaande gevel of dakkapel. Als aansluiting op het verholen gootelement voor de afvoer van hemelwater onder de dakpannen naar de dakgoot. Kleur: aluminium naturel.


Voor de afvoer van hemelwater bij dakkapellen. Voor aansluiting op het gootelement. Bevestiging door klangen.


Door de verborgen (verholen) ligging onder de dakpan ontstaat een aanmerkelijk fraaiere afwerking dan bij het plaatsen van loodslabben.

BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES. De elementen kunt u snel en nauwkeurig aaneen laten sluiten. Ze zijn leverbaar in uitvoeringen. Compleet programma voor alle toepassingen.


Kunststof sleufgoten bestel je bij de afwateringsspecialist. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop! Het prefab verholen gootsysteem is een universele oplossing voor de aansluiting bij bijvoorbeeld dakramen en dakkapellen en opgaand metselwerk. Een uitstekend alternatief voor traditionele materialen.


Een oplossing die door de dakdekker zelf kan worden aangebracht, zónder speciaal gereedschap. Inhoud en samenstelling van dit artikel. Aantal stuks in verpakking: 1. In hout, steen, metaal (zink, koper, gietijzer, aluminium), kunststof (PVC, polyester ). Meestal wordt het onder de naam dakgoot gebruikt. Rietdekkersgereedschap waarmee de rietdekker met een . Nedsale Dakaccessoires introduceert een nieuwe kunststof verholen goot.


Verholen goten worden gebruikt als aansluiting tussen een dakvlak en een opgaande gevel of dakkapel.

Op daken, waarbij geen gevelpannen worden toegepast, kunnen de verholen goten als aansluiting tussen de dakpannen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts