vrijdag 12 december 2014

Mdf plinten

Of u nu een modern of klassiek interieur hebt, wij hebben altijd een plint die past bij uw interieur. Wij hebben de goedkoopste vochtwerende MDF plinten. Zo te monteren of overschilderen in de gewenste kleur.


Hoge kwaliteit, scherpe prijs. Scherp geprijsd en vanaf EUR 10- GRATIS BEZORGD! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Van overzetplinten voor het wegwerken van je kabels en hoge plinten die je muur extra beschermen, ook de artikelen voor plinten leggen vind je bij ons. PontMeyer biedt plinten voor een mooie prijs. U bent bij ons aan het juiste adres voor plinten in MDF of hardhout. De MDF plinten werden jaren geleden in Nederland geïntroduceerd door Ger Antonis, de huidige eigenaar van Mooieplinten. De klassieke plinten als bijv.


MDF plintenHet is natuurlijk het mooist als er een mooie, stijlvolle overgang is van uw vloer naar de muur. Naast een goede ondervloer en een mooie houten vloer of laminaat, zijn plinten ook heel belangrijk. Ze maken namelijk je vloer echt af.


Decoratieve MDF plinten van het merk CanDo bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt.

Deze plinten dienen geschilderd te worden in een kleur naar keuze. Plinten kun je kiezen in heel veel soorten en maten. MDF plinten zien er zeer stijlvol uit. Budget Line plinten zijn alleen bestelbaar per bundel van lengtes à meter. Een echte eyecatcher binnen de woning!


Bekijk ons ruime assortiment MDF plinten via de webshop. Welkom bij SOLRAC Plintenshop. Grootste sortering en daarom de laagste prijzen. MDF - plint Robuust 75mRechte, strakke . Afhalen of bezorgen binnen werkdage… Prijs o. Wij beschikken over een showroom en professioneel montageteam. MDF plinten Detroit zijn vochtwerende plinten met afgeschuinde bovenkant die verkrijgbaar zijn in diverse diktes en hoogtes.


Een moderne witte MDF plint met een lengte van 2cm. Witte plinten zijn eenvoudig te combineren met verschillende soorten laminaat en zorgen voor een frisse uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts