woensdag 3 december 2014

Trespa nederland

Trespa is a premier developer of high quality HPL panels for exterior cladding, decorative façades and scientific surface solutions. Alle producten van Trespa worden vervaardigd op de hoofdvestiging in Weert, Nederland. Het bedrijf heeft een wereldwijde verkooporganisatie, aangevuld met een netwerk van lokale vertegenwoordigers en distributeurs, die de afstand tussen Trespa en de eindgebruikers in de lokale bouwbranches zo klein mogelijk.


PontMeyer heeft een ruime keuze aan diverse soorten Trespa platen in het assortiment. De Trespa platen zijn uitstekend geschikt voor gevelbekleding en balkonkleding. Verkrijgbaar bij PontMeyer in verschillende diktes en kleuren.

Trespa is de merknaam van Trespa International BV, gevestigd in Weert. Trespa Meteon is de merknaam voor de High Pressure Laminate-plaat die speciaal geproduceerd wordt voor buitentoepassingen. Het is een massieve, compacte plaat die is opgebouwd uit houtvezels of papier, met daaraan een op fenolhars . Jaarlijks verlaten meer dan één miljoen platen over de gehele wereld. Buiten kwaliteit uv bestendig en wij leveren orginele trespa izeon platen in ral kleuren ook. Om dat extra te benadrukken introduceert Trespa International BV een revolutionaire ontwikkeling in gevelstroken als buitentoepassing voor nieuwbouw en renovatie van huizen, Trespa Pura.


Het mooie van hout met de kwaliteit van Trespa. Het HPL-gevelsysteem in Nederland dat standaard een PEFC keurmerk . ZOEKT U SNEL HPL PLATEN EN STROKEN van het MERK TRESPA ?

Maar dan voor veel minder, met betere service? De dikte van de platen is mm. In deze eerste laag leest u in het kort de belangrijke informatie over uw pensioenregeling. In laag vindt u meer informatie over alle onderwerpen in laag 1. Tot slot vindt u in laag juridische en beleidsmatige informatie van Stichting Pensioenfonds Trespa.


Het Centrum voor Burger- en Mensenrechten verrijkt de skyline van de binnenstad van Atlanta en geeft deze sta waar Martin Luther King Jr. Trespa bedrukken doe je snel en voordelig bij Drukland. Omschrijving Trespa Meteon is een vlakke plaat op basis van thermohardende harsen, homogeen versterkt met op hout gebaseerde vezels en vervaardigd onder hoge druk en temperatuur. De plaat is zeer UV en weerbestendig.


In de volksmond “volkern” genoemd. De Budget HPL plaat wordt geproduceerd volgens de high pressure laminate ( HPL) methode. De kern van de plaat bestaat uit een thermohardende ku… € 9 75. Terwijl de wereld vol staat met kleurrijke projecten en de toplagen van de Trespa -platen steeds meer functies krijgen, bokst de fabrikant in Nederland nog altijd tegen dat hardnekkige imago op.


Dat maakt de huidige generatie Trespa -platen volgens commercieel directeur Aart Jan . De trespa panelen zijn mm dik en kunnen zeker tegen een stootje! Bestel daarom snel jouw trespa paneel bij Drukzo. KOMO attest-met-productcertificaat,. Bestel eenvoudig online trespa platen bij Limtrade.


De beste kwaliteit, scherpste prijzen en direct vanuit de fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts