dinsdag 16 december 2014

Hager vision groepenkast

Alles weten over Vision ? Op dit nieuwsplatform voor installateurs, vind je naast de vernieuwingen van Vision allemaal relevante informatie over (technische) ontwikkelingen en trends in verdeeltechniek in de woningbouw. Ook vind je er veel handige filmpjes met montagetips, teken- en . HAGER vision groepenkasten staan voor betrouwbare veiligheid in de meterkast. De nieuwe Vision is er eindelijk.


Bij Hager zijn we erg blij met de nieuwe verdeler , maar wat vinden onze klanten ervan?

Om op die vraag een antwoord te krijgen, gingen onze accountmanagers op pad. Wil jij meer weten over de toekomstige ontwikkelingen voor verdeeltechniek in woningbouw? Koop voordelig Hager Vision VKG33L en andere Hager producten op Elektrototaalmarkt. Ben je benieuwd naar alle innovaties? Fabrikantnummer: VKG200A.


De behuizing is op meer dan vijftien onderdelen aangepakt en hij is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De afwerking van de behuizing biedt meer ruimte om componenten en bedrading toe te voegen. Kleine details maken het grootste verschil.

Klik hier voor meer informatie. Voordelige Hager GroepenKasten Fase voor thuis, kantoor en praktijkruimtes. Nu Tijdelijk Extra Korting. Het is een groepenkast die specifiek voor de Nederlandse markt is ontwikkeld. Met de vernieuwde Vision is dat niet anders.


Behuizingen onderling koppelbaar. De verdeler wordt geregeld aangepast, zodat hij volledig bij de tijd blijft. Zo werden de afgelopen jaren onder meer quickconnect veerklemtechniek, doorlopende groepencodering op compleet. BIM-bestanden voor de Hager Vision groepenkast zijn gepubliceerd op MEPcontent.


Gemak voor de installateur, betrouwbaarheid voor de bewoner. De vision-groepenverdeler is al meer dan jaar een . Ga naar de vernieuwde Hager Vision groepenkasten. Uitvoering, Hager VISION installatiekast ((hxbxd) 475x220x89mm. In vergelijking met Eaton groepenkasten en ABB groepenkasten is Hager een stukje duurder, maar de kwaliteit van de merken is vergelijkbaar.


Bij Sander Vunderink Elektromaterialen verkopen wij de Hager groepenkast Vision , die onlangs volledig vernieuwd is. Naast groepenkasten heeft Hager ook schakelmateriaal in . Innovatieve elektrotechnische installatiesystemen, kabelgoten, verdeelsystemen, schakelmateriaal, domotica, KNX.

Hertogenbosch en Coevorden. Bestel hier je ​ Hager Vision Groepenkast (VKG32E). En natuurlijk snel in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts