zondag 14 december 2014

Sfinx tegels

Hoogwaardige productkwaliteit, duurzaam design en sublieme service vormen de elementaire merkwaarden. Via een uitgebreid netwerk van groothandels en dealers vinden Sphinx . Speciaal voor u geslecteerde wand en vloertegels van Sphinx. Alle Series aangeboden tegen de SCHERPSTE PRIJS ! Scherpe prijzen en een uitstekende service!


Voor de 1personeelsleden werd ontslag aangevraagd.

Volgens het bedrijf ligt de oorzaak in de kredietcrisis waardoor met name Spaanse fabrikanten, nu de huizenmarkt aldaar is ingestort, hun tegels tegen dumpprijzen zouden verkopen. Sani-Bouw uw online webwinkel, meer dan 100. Een sfeervolle omgeving waar oud en nieuw elkaar ontmoeten in prachtige stadsdelen, zoals Wyck, Céramique, Belvédère en Campagne.


Alle series vloertegels en wandtegels leverbaar. Zwarte vloertegels sfinx. Sphinx Basilique tegels voordelig en snel. Stuks 25x25cm totaal 1m2. Koop of Verkoop sphinx op Marktplaats.


Een juiste wijze van verwerking en onderhoud van de materialen is hierbij van groot belang.

Wij adviseren u dan ook nadrukkelijk om onderstaande richtlijnen in acht te . Deze trendzettende, Nederlandse tegelproducent staat bekend om haar moderne, duurzame en kwalitatief zeer hoogwaardige badkamertegels. Maar ook prachtige plavuizen zoals de Belveder of Concrete (betonlook) van dit merk zijn populair, mede dankzij . Vanaf december kan het! Bart van den Boom maakte samen met Ivo Straetmans van Studio Noto een permanente tentoonstelling over de grote aardewerkfabrikant. En waar anders dan midden in het moderne Sphinxkwartier. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.


Ga direct naar hoofd-inhoud. Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Veel tegels zijn ook te zien in onze showroom! Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf laten weten.


Uw prijs: € 1per m². Palletprijs: € 1per m². Bestel goedkope aanbiedingen online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts