donderdag 11 december 2014

Glazen terrasoverkapping

Glazen terrasoverkapping. En dat niet alleen vanwege het verhoogde comfort en de duurzaamheid. Het oog wil immers ook wat. Een glazen overkapping over uw terras mag zeker gezien worden.


Dat kunt u rustig aan Ter Huurne overlaten.

Terrasoverkappingen van glas, dat is de trend van nu. Ontdek ook de voordelen van een glazen overdekking voor uw terras. Bekijk op uw gemak onze website met daarin vermeld het hele assortiment van Ter Huurne. Als u eerst eens in het echt wilt rondkijken, dan bent u natuurlijk van harte . Onze unieke, stijlvolle aluminium terrasoverkappingen kunnen uitgevoerd worden met een glaswand. In een handomdraai schuift u de glazen wand open en dicht.


Standaard jaar garantie. Prijzen aluminium terrasoverkappingen - lamellen - doek - glas - polycarbonaat.

Er worden enkele willekeurige afmetingen opgegeven, grotere of kleinere maten zijn . Onder de beschutting van een glazen overkapping is het al snel comfortabel warm, buiten zitten en genieten hoeft niet beperkt te blijven tot de zomermaanden. Een terrasoverkapping van glas geeft extra stijl en uitstraling aan jouw woning. Het creëert een bijkomende locatie van zitruimte die er eerst niet was. Multifunctioneel toepasbaar – de juiste terrasoverkapping voor uw wensen, voor nu én in de toekomst. Jaar in en jaar uit van uw terras in de tuin genieten?


Met de glazen terrasoverkapping bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De terrasoverkappingen schuifbaar glas of P. C plaat van Veldman zijn voorzien van een uniek systeem . Bij aanschaf van een Verano Garda glazen overkapping zorgen wij ervoor dat deze zo stevig als een huis wordt gemonteerd. En dat voor slechts €- en door heel Nederland!


Daarmee bespaart u zichzelf maar liefst €64-! Als u te allen tijde buiten wilt kunnen zitten is een terrasoverkapping van glas van harte aan te bevelen. Verrijk uw tuin en huis met de glazen terrasoverkapping Verano Garda! Kom gerust langs in onze showroom voor advies op maat.


Een aluminium terrasoverkapping van Hastbo is een mooi verlengstuk van je woning.

Door het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping kun je veel langer genieten van het buitenleven dan enkel in de zomer. Zo hoef je tijdens gezellige zomeravonden niet bang te zijn dat je moet vluchten voor de . De Palazzo terrasoverkapping met glazen dak is natuurlijk uit te breiden met glazen schuifwanden, zonwering, verlichting en verwarming. Voor de veranda terrasoverkapping wordt namelijk gebruik gemaakt van assemblage van twee of meer glasbladen aan de hand van één of meerdere plastic tussenlagen van PVB (polyvinylbutyral).


Hoe gaat u uw terras overkappen? Wel eens gedacht aan een glazen terrasoverkapping ? En nee, dat hoeft helemaal geen gedoe te zijn. Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden.


Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts