maandag 15 december 2014

Piepschuim logo

De letters zijn licht van gewicht, glad van oppervlakte en zeer gemakkelijk te monteren. Op zoek naar een unieke presentatie? Uw bedrijfslogo moet toch gezien worden?


Denk eens aan een piepschuim logo ! Licht van gewicht, volumineus en op heel veel manieren te decoreren!

Daarnaast erg eenvoudig te monteren aan wanden, muren en ramen door het lage soortelijke gewicht. Wij hebben de expertise in huis om van uw bedrijfslogo een echte . Uw uithangbor decoratie of promotie materiaal op een stan snijden of frezen wij in EPS. Voorzie uw letters met een minimale hoogte van 10cm. Een maximale hoogte is er niet.


Een hoogte van 1m of 1men dikte van of 40cm maakt van uw letters een ideale aandachtstrekker! Voor langdurig of tijdelijk gebruik.

Leverbaar in wit of kleur. Scherpe prijzen, offerte binnen uur. Zoek niet verder en bestel hier uw piepschuim logo of andere teksten. Wij snijden de piepschuim 3D letters in alle formaten en lettertypes.


Wij maken dagelijks piepschuim letters voor particulieren. Snel en eenvoudig uw letters bestellen. Naast de particuliere markt leveren wij veel aan de zakelijke markt. Of het nu gaat om een compleet logo of het leveren van grote opvallende . Van piepschuim kan bijna alles geproduceerd worden.


Piepschuim letters en logo ´s. Het materiaal is makkelijk te snijden waardoor we 3D vormen en letters kunnen maken ofwel BLOW-UPS. Bent u op zoek naar een ​ piepschuim logo ? D Signing produceert en levert doosletters in alle soorten en maten.


Bij 3D Signing kunt u terecht voor een piepschuim logo. Wilt u een nieuw bedrijfslogo, maar niet teveel betalen? Kies dan voor een piepschuim logo.

Materialen: EPS 20 watergedragen lak. EPS en XPS zijn veelzijdige producten die door middel van de juiste technieken gesneden of gefreesd kunnen worden tot een veelbelovend eindproduct. Met piepschuimletters kun je je woning eindeloos decoreren. Denk aan de naam van je kind in de babykamer, een smakelijke tekst in de eetkamer of een dichtregel in de woonkamer.


Letters en teksten zijn trendy, je ziet ze regelmatig terug als stylingidee in woonmagazines. Bereik een groots effect bij . Enerzijds moest het logo licht van gewicht worden, aangezien het logo bevestigd . D object realiseren van EPS ( piepschuim ). Door een speciale coating is het piepschuim object geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Dit SIPKE logo is gesneden uit piepschuim en afgespoten in kleur. Full color (wand) logo uitgevoerd van piepschuim.


Wij zijn gespecialiseerd in grafisch ontwerp en organiseren kinderfeestjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts