maandag 15 december 2014

Wood kast

Met het Woood assortiment bij KARWEI kan je jouw huis volledig inrichten. De bouwpakketmeubels van Woood worden geproduceerd in de kop van Noord- Holland. Van commodes tot bureaus en van tafels tot kasten. Woood staat voor stoere, moderne meubels waarbij functionaliteit belangrijk is.


Bij Woood wordt voornamelijk gewerkt met massief grenen en eiken hout.

Dit hout is bijna allemaal FSC gecertificeerd. Dit is ook bij Connect kastenserie het geval. De serie is te herkennen aan haar lockeruitstraling.


Het stoere design en het gebruik van massief grenen hout maakt de kast helemaal van nu. Zoek je de hele collectie Woood meubels? Ontdek stoelen, tafels, bedden, kasten van Woood.


Gratis bezorging vanaf 20.

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Alle Woood meubels vind je hier, in dé online woonwinkel met grote merken zoals Woood. Kasten , stoelen, tafels, tv-meubels en meer. Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten.


Vind de juiste inrichting voor elke kamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. Deze High On Wood kast van Zuiver is dankzij zijn maat en opbergmogelijkheden erg multifunctioneel. Heeft u een kast die u graag in een nieuw jasje wilt steken, of heeft u bv.


Teak en Wood heeft een groot assortiment aan mooie en praktische teakhouten kasten. Leverbaar in blank, koloniaal en rustiek hout. WOOOD Kast Robin geborsteld wit grenen (2x 1x cm).


Serie Connect is onderling koppelbaar, koppelset bijgesloten. Hoeveel ruimte heb jij voor een kast? Welke materialen zijn al aanwezig in jouw woonkamer? Varieer in het aantal deuren en lades of maak gebruik van verschillende nissen.


Soms is het mogelijk om een kast aan te passen naar jouw wensen!

Stevig en stoer noemen we de kast Dennis. Kledingkast Babyflex Basic Wood medium, dekkend wit gelakt (op waterbasis) met drie deuren. De deurpanelen zijn voorzien van subtiele verticale groeven met rechthoekige handgrepen. De kast heeft achter iedere deur een plank, een roede en schappen (verstelbaar in hoogte).


Deze kast bestaat uit meerdere delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts