dinsdag 9 december 2014

Steenhouwerij assen

Welke materialen kunnen gebruikt worden? Vragen waar u ineens mee wordt geconfronteerd. Hierbij staan úw wensen centraal, om in overleg met u te komen tot een passende gedenksteen.


Erik als het gezicht voor de klanten van de firma en Ronald als de stuwende kracht vanuit onze eigen werkplaats. Al meer dan 1jaar is Jan Kalk grafstenen een vertrouwd adres. Het maken grafstenen van een hoge kwaliteit waarbij uw wensen en behoeften centraal staan is onze specialiteit.

Door onze jarenlange ervaring produceren wij zowel traditionele als eigentijdse . Wij zijn een deskundige en betrouwbare producent van hoogwaardige natuursteenproducten en projecten voor zowel de Utiliteitsbouw als de Keuken- en intereurbranche. Daarnaast leveren we ook maatwerk voor particulieren. Het leveren van natuursteen is geen kunst. Het geven van een goed advies is dat wel. Op zoek naar een persoonlijk graf- of urnmonument?


Ridder, lid van De Eden Groep. Vanuit de steenhouwerij in Koekange (Drenthe) worden dagelijks de meest uiteenlopende producten uit natuursteen ontwikkeld. Door gebrek aan opvolging in de familie wordt het bedrijf overgenomen en voortgezet door de medewerkers Ronald Haveman en Erik Posthuma.

De meest volledige site met ruim 66. Alle mensen zijn verschillen elke wens is unie. Klazienaveen, Tromp en Roggen. Assen vindt u op Openingstijden. Producten en Diensten in de Na.


De kredietbehoefte ontstaat door overname van de vaste activa, een stukje goodwill en werkkapitaal om de vlottende activa opnieuw op te bouwen. Natuursteenbedrijf te Emmen Voor zowel particulieren als bedrijven maken wij producten op maat, w. Een vertrouwd adres voor: - Grafmonumenten -Sierurnen en urngedenkstenen -Onderhou advies en restauratie. Grollerholt en één in de Ballerkuil. De Hoofd Ingenieur van Waterstaat maakte een ontwerp van een monument voorzien van een lauwerkrans, maar dat viel niet in goede aarde.


Met bijna een eeuw ervaring in het vak kunnen we elk gewenst natuursteenproduct creëren. Steenhouwerij Engberts bv. Zie Petra Bolten, Ko van Geemert (red.), vertel de verhalen . Adres: Oppervlakte: 3m2. Nederland heeft al eeuwen een rijke traditie op het gebied van ambachtelijke steenhouwerijen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het toepassen van . Wij zijn als een van de weinige bedrijven in de Benelux die de CMS G-Rex van Brembana bezitten.


Dit is een CNC machine met assen ! Hiermee kunnen wij zowaar alles uit natuursteen maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts