dinsdag 9 december 2014

Spanbanden op maat

Om deze reden is het mogelijk om uw eigen spanband samen te stellen zoals u het wilt. Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken komt u terecht bij de module waar de spanband kan worden samengesteld. Indien uw maat afwijkt van . Op zoek naar een spanband op maat ? Wij hebben altijd de oplossing die past voor uw type transport.


Laat ons weten wat u nodig heeft om succesvol te.

Levertijd Atelier 3-werkdagen. Met een totale bandlengte van meter en een maximale draaglast van 2kilogram, is deze band uitermate geschikt voor het fijnere verhuiswerk. De klemsluiting waarmee deze spanband wordt . Spanband is onze specialiteit. Van transport tot takeldienst, van design tot tentverhuur en events.


Kies je voor een spanband uit voorraad? Snelle levering , scherpste prijs. Metaltis maakt ook spanbanden op maat.

Kies zelf je lengte, kleur, ratel en haken. Met BENECA spanbanden kan verschuiving van de lading worden voorkomen. Veilige werkbelasting (EN Wij produceren Festivaltent spanbanden op maat : Met (versterkte) lussen: Met (gedraaide of platte) haken. Natuurlijk produceren wij graag de door u gewenste spanband op maat.


Zo leveren wij onder andere sjorbanden van mm. De standaard bandkleuren zijn hier te bestellen. Uw Eigen bedrukking op uw spanband ? Polyester band op rol, Hijs netten op maat of Sjornet.


Rolluiklint 22mm en Rolluiklinten 14mm in ons gamma in . In Engen (Duitsland) ontwikkel getest en geproduceerd. Wij leveren u kwaliteit, Made in Germany. Exclusieve confectie op maat zonder meerkosten en binnen uur maken onze gecertificeerde zekerheid compleet. Ontdek snel ons gamma maatwerk spanbanden.


Bent u op zoek naar een spanband op rol? U vindt uw spanbanden op rol bij . Kuilkleden silokleden gaaskleden siloafdekking silokleden kuilkleden silonetten kuilnetten keuze uit verschillende kwaliteiten. Van lichte bagagegordel tot zware sjorbanden voor uitzonderlijk vervoer.

Op maat uit atelier, standaard uit stock.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts