maandag 5 mei 2014

Fakro dakraam rolluik

De buitenzonweringen en rolluiken van FAKRO zijn 8x effectiever om de warmte van de zon buiten te houden als binnentoebehoren. Daarnaast is er ook een Solar rolluik. De accu wordt opgeladen middels zonne-energie.


De ARZ Solar wordt aanbevolen wanneer er geen 230V aansluiting is. Stroomverbruik van de motor: 4A. Extern rolluik geeft comfort in de kamer omdat het beschermt tegen zonnewarmte en een uitzonderlijk hoge mate van privacy en inbraakwerendheid dankzij de sterke dichte structuur.

Fakro ARZ Z-wave elektrisch bediend voor nog meer gemak bij het gebruiken van het rolluik , voor de beste prijs in onze webshop. Fakro rolluiken verkijgbaar in uitvoeringen voor de beste prijs en kwaliteit met gemak besteld en snel bij u in huis. Fakro ARZ Solar rolluik op zonne-energie word automatisch bediend voor extra luxe en gratis bij u bezorgd voor de beste prijs.


Fakro rolluik ARZ-H handbediend voor de beste prijs en de orginele Fakro met de beste kwaliteit. Het rolluik van Fakro biedt optimaal comfort. U kunt er uw ruimte volledig mee verduisteren. Het biedt een doeltreffende bescherming tegen zonnewarmte en tegen UV-straling.


In de winter beperkt u bovendien het warmteverlies.

Met een rolluik beschermt u zich. Montagevideo voor de FAKRO ARZ Z-Wave op het FTP-V tuimeldakraam. Het ARZ rolluik van FAKRO biedt optimaal comfort.


Fakro Rolluiken voor een warmte werend effect in elke ruimte. Beperken de warmte, complete verduistering. Buitentoebehoren voor tuimeldak-, uitzettuimeldakvensters en vluchtvensters.


FAKRO buitenzonnewering AMZ en rolluiken ARZ, voor tuimeldakvensters FT, uitzettuimeldakvensters FP en vluchtvensters FE. FAKRO levert de vol- gende producten die op het Z-Wave systeem aangeslo- ten kunnen worden: Electro Z-Wave dakramen , tui- meldakramen uitgerust met motoren met Z-. Wave module, ARZ Z- Wave rolluiken en binnenzonwering zoals AJP Z-Wave,. ARP Z-Wave en ARF Z- Wave. Het zorgt voor een nagenoeg complete verduistering van de ruimte, reduceert het geluid van buitenaf en garandeert privacy door een complete bedekking van het raam.


Als extra voordelen gelden de . Bij horizontale gekoppelde dakramen is dit 10cm. Eenvoudige montage met behulp van de montagehandleiding. Prijzen zijn inclusief btw en levering bij u aan huis.


Levertijd ARZ-H rolluik :werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts