vrijdag 2 mei 2014

Dow isolatie

Welkom op de website van Dow België. Al meer dan jaar leveren de blauwe isolatieplaten betrouwbare isolatie in veel . Deze stijve isolatieplaten hebben een . In het assortiment dakisolatie van DOW vinden we uitsluitend dakisolatieplaten vervaardigd uit XPS (geëxtrudeerd poluystyreen). De meeste isolatieplaten zijn bedoeld voor het isoleren van platte daken, al vind je ook isolatieplaten voor het isoleren van hellende daken. Het isolatiemateriaal van DOW kan .

Ravago - Finished Plastics speelt een prominente rol als fabrikant van een groot gamma afgewerkte kunststofproducten. Afnemers zijn oa de bouwmaterialen- en plastiekhandel, maar ook de verpakkingsindustrie. Binnen het assortiment van STYROFOAM, het isolatiemateriaal van blauw geëxtrudeerd polystyreen hardschuim ontwikkeld door Dow , is FLOORMATE de oplossing voor de correcte isolatie van vloeren. U vindt in deze sectie meer informatie over het concept, het bouwfysisch ontwerp en de materiaaleisen voor correcte.


Het STYROFOAM-product WALLMATE is ontwikkeld voor het isoleren van muren en wanden. Er zijn specifieke types beschikbaar, die uitermate goed voldoen aan de hoge eisen die aan isolatiemateriaal gesteld worden voor de verschillende toepassingen. In deze sectie vindt u meer informatie over het concept, het . In beide situaties kan de thermische isolatie van de vloerconstructie zowel onder als boven de draagvloer worden aangebracht.

Floormate 200-A en Floormate 2SL-X Voor deze toepassingsgebieden ontwikkelde Dow de producten Floormate 200-A en Floormate 2SL-X. Beide producten bestaan uit . Op basis van meer dan jaar ervaring in XPS isolatieoplossingen, ontwikkelde Dow Building Solutions de nieuwe Xenergy isolatieplaten. De toekomst begint met duurzame isolatie.


Goed isoleren is innoveren. Wie bouwt met oog voor de toekomst, is op de lange termijn voordeliger uit. Opdrachtgevers en overheden worden steeds . XPS Blauwplaat geëxtrudeerde polystyreen hardschuim is een hoogkwalitatieve isolatie voor vloeren, daken en wanden.


Hierbij bied ik een partij isolatie platen aan. Ik heb ongeveer 3vierkante meter liggen. Cm dik de afmeting van de platen heb ik in verschillende afmetingen. Kunt U mij informeren waar deze zgz. Bedoeling is om een plat dak te bedekken met deze isolatielaag om dan verder af te werken tot dakterras.


Dubbel doel: isolatie van de kamer erronder maar ook vermijden van breekwerk. De platen zijn in originele verpakking en hebben steeds in een droge kelder gestaan en . Deze platen hebben we in verschillende maten en diktes. De isolatieplaten van Floormate (IB-A) leveren we met een dikte van centimeter uit voorraad.

Isolatie , Merk: DOW , Type: Floormate 200-A, aantal: verpakkingen, per verpakking stuks. Styrofoam platen ( DOW ). Ontvang en vergelijk de goedkoopste bezorgprijzen Meer informatie - Klik hier. Bij Heiwo wordt gebruik gemaakt van RTM, een hoogwaardig type XPS schuim van Dow. Dit XPS schuim heeft een betere isolatiewaarde.


Zeker als het voertuig ouder wordt. Dit isolatiemateriaal gebruikt Heiwo in alle sandwichpanelen, wat maakt dat de gehele trailer goed geïsoleerd is. De kracht van XPS schuim zit hem . Product: polystyreen hardschuim vochtbestendig.


Afmetingen: x m wekelijks leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts