dinsdag 6 mei 2014

Beton cire limburg

Niet de imitatie beton ciré die tegenwoordig in omloop is! Ik zal dan ook uw aanvraag . Specialist in het aanbrengen van beton cire in Limburg. Hierbij valt te denken aan toepassingen in uw keuken, badkamer, douche(vloer), wastafel etc.


Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van uw toilet, de openhaard en . Bezoek de showroom en de website!

Stucadoorsbedrijf Smeijsters Limburg voor alle soorten van stukadoors werkzaamheden, texen, betonlook en afbouw. Wij geven standaard jaar NOA garantie. Beoordeel Top Design Beton. Bent u opzoek naar een specialist in aanbrengen van beton cire?


Dit is een onderdeel van Top Design Beton. De beton cire specialist uit Limburg. Ben je op zoek naar een hippe vloer met betonlook dan is beton cire vast iets voor jou.


Realisaties en de prijs per vierkante meter vind je hier.

Vergelijk bedrijven in de regio Limburg Numero Des Chapes, Extradal, CBM Carrelages,. Bent u er aan toe om uw badkamer een opknapbeurt te geven? Laat u dan eens informeren over de mogelijkheden van een beton cire badkamer Noord Limburg ! Bij de beton cire workshop deelt Neerlands beton cire expert alle ervaring. Deelnemers worden opgeleid op eigen niveau bij het beton cire zelf aanbrengen. Op zoek naar beton ciré vloeren?


Wij zijn dé beton ciré vloeren specialist van Limburg. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u interesse in een beton cire vloer Limburg of omgeving? Informeer dan naar de vele kleuren, strakke prijzen en duurzaamheid bij Cemcolori! Het is daarom verstandig om het niet door een standaard stukadoor te laten stucen die geen ervaring heeft met beton ciré.


Kies altijd voor een stukadoor die. Mortex is een afwerkingslaag (pleister) met het uizicht van tadelakt of het uitzicht van effen beton maar met sterkere kwaliteiten. Mortex – beton ciré plaatsen wij op vlakke MDF. Wil je woonkamer, trap, douche of keuken vernieuwen of nieuwbouw? Dinsdag gesloten Woensdag 08.


Sittard is leverancier van beton ciré.

Castello tegels van Winckelmans en Ecostone, Appiani, Gigacer. Om u dit zelf te laten ervaren, heeft u bij ons de mogelijkheid een workshop bij te wonen. Beton cire is prachtig voor uw badkamer.


De workshops worden één keer per maand op een zaterdag ochtend aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts