woensdag 10 december 2014

Slot kunstof deur

Je vindt smalsloten bijna uitsluitend op kunststof - en metalen deuren. Omdat het bij smalsloten vrijwel altijd gaat om specifiek, profielgebonden sluitwerk is het zelf vervangen ervan niet aan te raden. Schakel hiervoor liever een vakman in.


Het nieuw plaatsen van een meerpuntsluiting is sowieso niet eenvoudig, ook niet als . Het verschil tussen een gewoon insteekslot en een smal- insteekslot is dat de laatste een relatief hoge- en vooral ondiepe slotkast heeft. Smalsloten komen vrijwel alleen voor op kunststof - en metalen deuren.

Meestal zijn dit deuren met een opdekrand (sponning). Deurslot of meerpuntsvergrendeling vervangen. Kunststof deuren hebben vaak een beperkte inbouwdiepte.


Hierdoor wijken de sloten qua maat af van insteeksloten die in houten deuren ingebouwd worden. De diepte van de rand van de voorplaat tot het hart van de cilinder of kruk noemen we de Doornmaat. De doornmaat bij van de kunststof deuren varieert van . Meerpuntssluitingen vele merken en uitvoeringen voor renovatie en nieuwbouw.


Insteeksloten smal PC 72. Geschikt voor: metalen, kunststof , aluminium en houten deuren en ramen.

Geleverd zonder sluitplaat. Links en rechts omlegbaar. Is het mogelijk een slot in een kunststof deur te vervangen? Doordat de deur op punten sluit is het niet meer mogelijk de deur te ontzetten op het sluitende punt.


Zo zijn er speciale meerpuntsluitingen voor houten- kunststof en aluminium deuren. Wilt u een meerpuntssluiting in een kunststof deur laten plaatsen of repareren? Voor nieuwe sloten en meerpuntssluiting reparatie Bel slotenmaker Tolhuis. Driepuntssloten en meerpuntssloten bestaan in zowel gewone- en smalslot uitvoering. De laatste is onder andere geschikt voor kunststofdeuren en alluminium deuren met glas.


Daarvoor is een relatief . Bij kunststof deuren kan Belisol uw deur leveren en plaatsen mét aluminium afwerkingslat. Deze verzekert de stevigheid van de deur en het slot. Bovendien tellen al onze deuren - dus ook de aluminium en de houten deuren – minstens drie scharnieren.


Dit zijn meer bepaald blokscharnieren, die het uittillen van de deur. Deurbeveiliging voor het goed op slot doen van jouw huis. Kies uit divers assortiment van o. Gedetailleerde omschrijving: Het slot van onze kunststof tussendeur (voorheen achterdeur ) is defect. Metalen en kunststof binnen- .

Sloten voor stolpdeursystemen. Nieuwe sloten laten plaatsen in woning of bedrijfspand We leveren sleutels en sloten voor alle mogelijke woningen en bedrijfspanden. Van cilinderslot tot elektronisch slot. Onze monteurs monteren ze vakkundig in deuren en ramen van hout, aluminium en kunststof. Eindelijk een probleem minder door het delige deurslot.


Het renovatie meerpuntsluiting slot t. Wanneer u nieuwe cilindersloten gaat kopen let dan wel goed op de lengte van de huidige cilinders. De standaard lengte is 60mm, maar vaak moeten de cilindersloten langer gemaakt worden. Dat komt veel voor bij dikkere houten deuren maar ook bij aluminium of kunststof deuren. Hoe u de lengte van een profielcilinder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts