woensdag 3 december 2014

Meubels van oud hout

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Meubelmakerij Van Oud Hout maakt maatwerk meubels met sloophout, steigerplanken, vloerdelen en andere soorten oud hout. Van Loungebank tot kinderbedstede, van barkruk tot complete bedrijfsinrichting.


Deze eenmalige stukken zijn mooi te combineren met landelijke meubels uit onze collectie, zoals stoere banken en stoelen, industriële tafels.

Kortom alles voor een sober stoer. Strak en modern – of juist landelijk en authentiek? Of denkt u aan industriële meubels ? Onze houten meubels op maat zijn met talloze interieurs te combineren. Ons assortiment oud hout is groot en daar maken wij de mooiste maatwerk meubelen mee. Voorbeelden zijn onder andere badkamermeubels , tafels en kasten.


Zo laat onze indrukwekkende collectie meubelen van oud hout zich het best omschrijven. Bij Hedi vindt u meubelen met een eigen verhaal, onderscheidend en uniek.

Krassen, deuken, verkleuringen, een spijkergat of andere beschadigingen zijn stille getuigen van een rijk verleden. Houten TV- meubel Asmund recycled teak en stalen poten. Dit model combineert mooi met maatwerk tafels gemaakt van oud rustiek eiken. Stoer TV- meubel van oud recycled teak, ook wel driftwood genoemd.


Karakteristieke meubels en accessoires (op maat) van oa oud hout , sloophout en oud eiken. Dit product leent zich als salontafel, maar ook als bankje. Bekijk deze pin en meer op judith van judithvermeiren. Zoekt u naar een strak en modern tv- meubel ? Wellicht dat dit tv- meubel van oud teakhout dan geschikt is voor u. Dit type teakhout wordt ook wel Dingklik genoemd. Het tv- meubel is 1bij bij centimeter groot.


Aan de zijkanten bevinden zich praktische schuiflades en in het midden zijn twee open vakken gecreëerd. In de loop der jaren is d-Bodhi enorm gegroeid. Vandaag de dag wordt dan ook niet meer alleen teakhout gerecycled maar ook andere materialen. Hierbij moet je denken aan gegalvaniseerd ijzer, rubber en papier.


Het karakter van oude houtsoorten valt niet na te bootsen, daarom maakt RestyleXL haar tafels, keukens en andere meubels van uitzonderlijk hout. Wat is er mooier dan dat er gezegd kan worden dat de eettafel in de woonkamer gemaakt is van eiken wagonplanken uit oude treinwagons?

De prachtige diepe groeven in het . Stoere oude meubels added new photos. Een geweldige mooie robuustepure salontafel. Deze tafel is een zeer uniek exemplaar en zie je niet vaak.


Achter elk materiaalsoort dat Rivièra Maison gebruikt zit een interessant verhaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts