maandag 1 december 2014

Houten veranda met glas

Geef uw veranda of terras een rustieke uitstraling met de Lariks houten terrasoverkapping voorzien van glazen dak. Of het nu gaat om enkel glas of isolatieglas. Of een Serre of Veranda ! De robuuste overkapping is modulair uit te breiden tot een tuinkamer. Bekijk de opties en kom langs!


Glazen terrasoverkappingen van veiligheidsglas en massief verlijmd hout.

Terrasoverkappingen van glas vanaf € 19- per m2. Standaard jaar garantie. Maatwerk Veranda met veiligheidsglas dak.


Hout is een natuurlijk product en geeft deze Trebbiano terrasoverkapping een mooie, natuurlijke uitstraling. De terrasoverkapping bestaat uit tropisch hardhout en glas , en door zijn robuuste afwerkingen is deze Trebbiano terrasoverkapping in elke vorm te maken! Daarbij kan er qua verandadak gekozen worden voor betonstaalmatten met een groen klimplanten-dak, dubbel lip planken of bijvoorbeeld schaduwdoek tegen de zon.


Wilt u een waterproof dak kies dan voor glas of kunststof golfplaten. Omdat het onder een glazen dak nog al. Wanneer u de houten veranda.

Zie product video: . Compleet Veranda bouwpakket (onderbouw en bovenbouw) van Douglas Duplo geschaafd glad balkhout inclusief een profielpakket voor het maken van uw overkapping met bijvoorbeeld gelaagd veiligheidsglas. Met een houten veranda kunt u op ieder gewenst moment genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang. Een veranda van hout geeft een behaaglijk gevoel en is erg sfeervol, een gevoel dat met andere bouwmaterialen niet te evenaren is. Veranda aan huis schuin dak met polycarbonaat kunststof of glazen glas.


Materiaalgebruik douglas lariks merantie hardhout en eiken glas lichtkoepel . Zowel in de zomer als in de winter kan u dus zalig genieten van uw eigen. Er is geen vaste kostprijs voor veranda's in hout , ze zijn namelijk beschikbaar in verschillende prijsklasses. Houten veranda te koop, incl. Deze veranda is meter diep waardoor een verzwaarde onderbouw noodzakelijk is.


Daktype:aluminium daksysteem met 4. Wij hebben voor u een amerikaanse veranda uitgevoerd met gelaagd glas. De uitstraling van het robuuste hout met de transparantheid van het glazen dak geeft een uniek beeld. Door gebruikt te maken van glas als dakbedekking houdt u de lichtinval in uw huiskamer zoals u gewend bent.


Terwijl bij het traditionele singel. Een houten veranda vraagt om iets meer onderhoud dan een aluminium of glazen veranda , maar met de juiste maatregelen kunt u jarenlang genieten van uw overkapping. Deze kunt u jaarlijks opnieuw behandelen met beits voor extra bescherming en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts