woensdag 3 december 2014

Epoxy verf beton

Dan is betonverf van Epoxywinkel. Voor een werkplaats, garage of magazijn is betonverf bijvoorbeeld ideaal. En het is nog mooi ook, want de betonverf van Epoxywinkel. Kras-, stoot-, en slijtvaste verf voor beton en steen.


Deze epoxy vloercoating geeft een zeer slijtvaste en vloeistofdichte vloer.

K Epoxy vloercoating CDmeest verkochte kleuren . Gebruik vloercoating, betonverf of epoxy coating. Bekijk nu ons aanbod coatings. Met name voor binnentoepassingen met een zware belasting van machines of voertuigen (bijvoorbeeld als betonvloer in parkeergarages) . Door toevoeging van extra kunstharsen zoals epoxy of polyurethaan is de vloer na droging zeer hard en krasbestendig.


Tevens is componenten betonverf bestand tegen de meeste invloeden zoals schoonmaakmiddelen, klimaatsinvloeden, zuren . In deze video van Polyestershoppen legt Arne uit hoe je een epoxy vloercoating aanbrengt op een. Verschillende soorten verf kunnen gebruikt worden bij het verven van een vloer: op waterbasis, solventbasis of epoxy (twee bestanddelen).

Het met epoxy afwerken van betonnen aanrechtbladen, waskommen, waterornamenten en tuinbeelden is een goede manier om een gladde oppervlakte te verkrijgen welke waterdicht is en goed schoon te houden. Het beton zal niet meer verstoffen en is niet meer gevoelig voor vlekken, sappen of zuren. Voorwaarden: Schone en stofvrije vloer (stofzuigen) . Epoxy geeft na uitharding altijd een hoogglans oppervlak.


Voor een epoxy vloer in satijnglans of matglans moet er nog een PU laag worden aangebracht. Compleet pakket epoxy vloercoating. Vloercoating of epoxy betonverf van Polyestershoppen.


Met een transparante zijdeglans afwerking is een vloer helemaal geschikt voor woonruimtes. Onze epoxy vloercoating is dampdicht en eenvoudig te verwerken. Voor nog hogere mechanische weerstand kan men ook . Deze bepalen de hechting en dus het aanzien, maar ook de duurzaamheid. Betonverf aanbrengen staat of valt bij de voorbereidende stappen! Verpakt per kg voor m afhalen is uiteraard ook mogelijk.


Een kwalitatief hoogwaardige 2-componenten Epoxy vloercoating, welke geschikt is voor intensief gebruik en bestand is tegen belasting door o. Deze verf is vaak watergedragen (acrylbasis) en is reukarm. Onze aannemer zei hier een verf op te zetten, wat ook makkelijker is in onderhoud.

Volgens de leverancier STO (specialist in betonverven) . Hoewel betonnen vloeren zeer sterk zijn, moeten ze goed onderhouden worden. Ze moeten immers een hoop gewicht dragen van zowel meubels, mensen en apparatuur als van voertuigen. Stofvorming, vlekken en scheuren zijn de meest voorkomende gevolgen van het slecht onderhouden van een betonvloer.


Na het verwijderen van de oude verf is het belangrijk om de vloer in optimale staat te brengen voordat je de nieuwe betonverf kunt aanbrengen. Een vloer in optimale staat zorgt ervoor dat de betonverf beter hecht en dat het eindresultaat mooi gla strak en vlak wordt. Controleer eerst de vochtigheid van . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts