vrijdag 5 december 2014

Steigerbouw hamer

Safetyfreaks heeft allerlei scaff- hamers van bekende merken als Projahn, Gedore en Picard. Hamerhouder met vaste beugel. Dit is de ideale hamerholster voor uw hamer ! De metalen beugel zit vast, waardoor je hamer aanzienlijk minder snel uit het holster kan vallen tijden het klimmen. Ideaal voor de steigerbouwer.


Picard scaff- hamer met lederen greep en magnetische kop.

Met deze steigerhamer is geen werk te zwaar in de steigerbouw ! Door de harde lederen greep is het makkelijk om langdurig werk te verrichten. Door de magnetische kop zal al het ijzeren materiaal worden opgevangen en gaat er niks verloren. Vorige - Volgende. Alle prijzen op deze site zijn excl. De prijzen bestaan uit gouden, zilveren en bronzen hamers.


Alle andere deelnemers ontvangen de koperen hamer. Vind estwing hamer op Marktplaats.

Steigerbouw gereedschap nodig? Voor iedereen een voordeel. Ontdek het stellingmateriaal op onze website en bestel eenvoudig online. Bij GAMMA vind je een klauwhamer, bankhamer en vuisthamer.


Ook rubber hamer en tegelhamer. Bekijk nu ons aanbod online. Deze steigerhamer is speciaal gemaakt voor de steigerbouw maar kan uiteraard ook voor andere toepassingen gebruikt worden. Het heeft een robuuste uitstraling door de stalen steel en is met slechts 4gram toch verrassend licht.


Door de rubberen greep en gladde baan ligt deze hamer comfortabel in de . Zie wat VCA, SCC, Hot Work, Heftruck of andere toestemmingen betekenen. Lees het trainingsprogramma en de examenvereisten. Controleer hoe uw certificaat eruit zal zien en waar het nodig is. Complete steigerbouw hamer set met zekeringskoordje.


Heeft korte en lange klauw. De hamer heeft een egonomisch gevormde handgreep, buisvormige ovalen stalen steel, getemperde en . Allround stellingmateriaal is eenvoudig en snel te monteren met enkel een hamer en waterpas. Onze hamers , waterpassen en ratels zijn erg handig te gebruiken in combinatie met onze gereedschaphouders.


Bij het (de)monteren van steigers maak je snel veel lawaai.

Je gehoor loopt schade op als je de hele dag meer dan decibel om je oren krijgt. Artikelprijs Aflopende volgorde. Brede steigerbouw Riem leder. Punt hamer 9G x-striker.


Lathamer 950g X-Striker m. Overige hamers koopt u bij Fixami. De eerste vier leerlingen van een nieuwe opleiding tot steigerbouwer zijn afgestudeerd. Zij kregen een vergulde hamer uit handen van N. Ruitenburg, voorzitter van de commisie scholing en onderwijs en bestuurslid van de sectie steigerbedrijven van de Vereniging van steiger, hoogwerk en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts