vrijdag 5 december 2014

Natuursteen wasbak

Nieuw in doos en verpakking! Met de ideale dunne fontein wasbak heeft een prachtige uitst. Deze wastafels zijn gemaakt van natuursteen.


Dit geeft de wastafels een mooi, donker, en natuurlijk uiterlijk. Ook is de kwaliteit van deze wastafels zeer .

Saniclass wastafelblad 120-Corestone NOmet kraangaten? Fontein Sanilux Rondo Hardsteen 30x30x10cm Kwartrond met kraangat. Geef dan uw badkamer een frisse en luxe uitstraling met een natuursteen wastafel van Tegeldepot.


Een natuursteen wastafel heeft een donkere kleur die neigt naar antraciet en goed harmonieert met een wastafelblad in natuursteen. Badkamermarkt heeft een groot assortiment natuurstenen wastafels. Hardstenen wasbak van natuursteen zoals zwart graniet en witte kwarts composiet steen om uw badkamer weelderige look.


Natuurstenen wastafels koop je voordelig op Badkamermarkt. Dit natuursteen is ook wel bekend onder de namen bluestone, blauwsteen, limes.

Wasbak en kommen van natuursteen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een wasbak van natuursteen ? Bij ons vindt u altijd een prachtige wasbak van natuursteen, voor de beste prijs! Harderwijk op BVA Auctions. Sluitingsdatum do feb.


Engelse wereldmerk Lefroy Brooks. Wastafels, antiek en authentiek, o. Hieronder een aantal voorbeelden. Bij Teakea vindt u een ruim aanbod prachtige natuurstenen waskommen. Het assortiment waskommen en wastafels bestaat uit materialen als marmer, terrazo, graniet en composiet, veelal in combinatie met teakhouten wastafels en badkamer meubilair. Deze rivierstenen wasbakken zijn zeer makkelijk te installeren.


Wij kunnen deze uiteraard ook bij u bezorgen. We komen het regelmatig tegen: aanrechtbladen waarin de spoelbak gemaakt is van hetzelfde materiaal als het werkblad. Bebo Tegels heeft in Indonesiƫ een eigen productielijn als het gaat over natuursteen.


Een variant daarop is het aanrechtblad waarbij de spoelbak bestaat uit tegeltjes. Het effect van beide opties is hetzelfde: je creĆ«ert een prachtige, luxe en landelijke uitstraling en je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts