dinsdag 9 december 2014

Miele parquet

Coolblue: alles voor een glimlach. Deze stofzuiger heeft namelijk een speciale parketborstel met zachte haren. Zo zuig je wel al het vuil van de grond maar blijven er geen krassen achter.


Heb je naast een houten vloer ook andere soorten vloer . Profiteer van de laagste prijs! Een ramp GEEN zuigkracht, o.

De parketvloer zuigen duurt . De stofzuiger is te gebruiken voor tapijt en harde vloeren. Daarnaast bevat de stofzuiger een Air-clean filtersysteem, die er voor zorgt dat meer dan 9 van de stofdeeltjes gefiltert worden. Deze gebruiksvriendelijke Miele uit de Complete Cserie is gelijk aan de Complete CEcoline. Behalve dat dit model een parketborstel meegeleverd heeft. De voorganger is ook getest (onder dezelfde naam), maar heeft een ander energielabel en mondstuk.


De telescopische zuigbuis maakt deze stofzuiger geschikt voor . De Complete CParquet EcoLine is een Limited Edition stofzuiger.

Productfiche miele complete cboost parquet ecoline sgsg1: Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de miele complete cboost parquet ecoline sgsgbij Vanden Borre. Miele Complete CParquet EcoLine stofzuiger met een actieradius van meter en een stofopvang inhoud van 4. HIj is voorzien van een L stofcassette en de toebehoren zijn geïntegreerd in de stofzuiger. Hierdoor heb je de meubelzuigmon kierenzuiger en . Voor 22:besteld = zelfde dag verzonden.


Miele complete cparquet ecoline stofzuigerzakken. Voordelig en snel online te bestellen. De Miele Black Diamond Complete stofzuiger Cis een effectieve sledestofzuiger uit de Ecoline-serie. Uitermate geschikt voor parket en andere harde vloeren. Met regelbare zuigkracht.


Koop of Verkoop miele parquet op Marktplaats. Stofzuiger eigenschappen. Free delivery and returns on eligible orders. Buy Miele SBB300-Parquet Twister Hard Floor Tool Nozzle at Amazon UK.


This genuine Miele floor brush is specifically designed for cleaning Parquet floors although it will also work well on all bare floors. Wheels on the sides carry the weight and downward pressure on the nozzle, . Sledestofzuiger, 8Watt, Electronische vermogenregeling,Indicatie stofzak vol, m Actieradius, Air Clean Filter,Vloermondstuk omschakelbaar, Kierenmondstuk, Meubelborstel,Telescoopbuis, Energieklasse A.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts