woensdag 3 december 2014

Laminaat duurzaam

Op zoek naar vloerbekleding voor je woonkamer, slaapkamer of keuken? Dan zijn laminaatvloeren een uitstekende keuze. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, blinken uit in duurzaamheid en hebben een goede prijs- kwaliteitverhouding.


Tel daarbij nog eens de onderhoudsvriendelijkheid en de eenvoudige en . We kiezen steeds vaker bewust voor duurzaam. We kopen minder, maar slimmer.

Daarbij kiezen we voor producten die langer meegaan, zoals laminaat. Laminaatvloeren van Lundia hebben een lange levensduur en passen bij elk interieur. Ons laminaat is kleur-en sltijvast en vergen weinig onderhoud. Ontdek al onze laminaatvloeren en laat je inspireren! Voorzien van het FSC-keurmerk.


Bovendien is het een goede optie voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Alle laminaatvloeren hebben een erg sterke en duurzame afwerkingslaag waardoor ze beter bestand zijn tegen . Mits de juiste ondervloer kun je echter al heel wat geluidshinder wegwerken.

Beschadigingen zijn moeilijk weg te werken. Houd daarom altijd enkele planken op reserve. Laminaat is minder duurzaam dan een tegelvloer of parket. Die van ons had graag in de slaapkamers laminaat gewild omdat ze dat aangenamer vind aanvoelen dan een stenen vloer.


Mijn tegenargumenten zijn dat ze verkeerd vergelijkt. In ons huis hebben we tegels op de vloer liggen, maar dat voelt heel koud aan. Een paar jaar geleden hebben we daarom een ondervloer en laminaat op die tegels gelegd. We hadden bewust voor (goedkoop) laminaat gekozen, omdat onze kindjes nog in de . Iedereen die een nieuwe vloer koopt, wil hier graag jarenlang van kunnen genieten. Een vloer dient dus lang mee te gaan, óók in de ruimtes die het meest gebruikt worden.


Maar een laminaatvloer is uitermate geschikt door zijn duurzaamheid. Duurzaam laminaat in de keuken. De vloer gaat lang mee en is slijtvast en krasbestendig, . Parket-Loods Heeft zich ten doel gesteld de meest ecologische parket vloeren van nederland te leveren. Om aan FSC parket te komen is nog niet eenvoudig, duurzaam parket is bij de Parketloods te krijgen. Verschillende soorten vloeren zijn op onderdelen soms moeilijk met elkaar te vergelijken als het om duurzaamheid gaat.


Zo heeft een houten vloer minder milieubelasting bij de productie, maar vraagt tijdens zijn leven wel veel onderhoud met vaak milieubelastende middelen.

Parket, laminaat , fineerparket, kurk, tapijt, tegels. Ze verschillen niet alleen in uitzicht, ook hun impact op milieu en gezondheid kan een bepalende fa. Eco- laminaat is niet duurzaam. De wereld van papier en karton heeft in relatie met duurzaamheid veel te bieden.


De voordelen van laminaatvloeren en parketvloeren in één houten vloer. Gemaakt van echt hout, ecologisch en duurzaam. Dankzij de klikverbinding. Bij Holtzvloeren kunt u terecht voor alle soorten laminaat Vloeren! Wij leveren uw goedkope prijzen en duurzame kwaliteit.


Kom meer te weten over de hoogwaardige houten vloerbekleding van Quick- Step met levenslange garantie voor residentieel gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts