maandag 8 december 2014

Hout en staal

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Betaalbare industriële meubelen op maat. Industriele meubelen in alle soorten en maten.


We gaan niet voor standaard maar juist voor maatwerk. Bij ons kan je terecht voor salontafels, grote tafels alsook terrastafels in alle maten. Wil je enkel een tafel onderstel of tafelblad , een eigen project laten aan elkaar lassen, een op maat gemaakt rek voor in de berging, … Wij bieden je graag een vrijblijvende offerte aan.

AparD is uw firma voor industriële meubels op maat! Hout en staal meubels op maat laten maken? HOUT Onderstaand vind je een voorbeeld van de mogelijke behandelingen Let op: iedere tafel is uniek aangezien de producten gemaakt worden van oude balken. Daarvan is geen balk hetzelfde. Dus ook het uiterlijk van iedere tafel is anders (de een is lichter of donkerder dan de ander).


De tafels op onderstaande. Curve, unieke meubels op uw maat. Een meubel dat even functioneel als esthetisch is.


Salontafel iepenhout met stalen onderstel Deze salontafel van iepenhout heeft een stalen onderstel.

Een zeer fraaie en duurzame combinatie, welke nog beter past in een natuurlijke omgeving is het hout en staal hekwerk van De Kim Hekwerk. Voor steigerhouten meubelen of industriële meubels bezoekt u Woodville. Steigerhouten meubelen gecombineerd met staal ? Bekijk hier het assortiment. Voorbeelden van reeds gemaakte projecten.


Sfeerbeelden om ideeen op te doen. Gemaakt van hout en staal. Solide boombakken en plantenbakken van hardhout en staal. Deze sterke bakken zijn geschikt voor allerlei beplantingen en hebben een degelijke uitstraling.


Door het gebruik van de beste materialen zijn dit robuuste boombakken en plantenbakken voor jarenlang plezier. De stevige boombakken worden ook gebruikt als . Woning van hout en staal met open plan. Woontrend hout met staal. Toch zijn er zo van die trends waarvan je weet dat het blijvers zijn.


Hout met staal is een trend die alles heeft om zo een blijver te zijn. De combinaties bij deze samenstelling zijn bijna eindeloos en hebben in het verleden reeds hun .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts