donderdag 27 september 2018

Vouwdoek zonwering

Belangrijk voor ons zijn kwaliteit, service, innovatie en prijs. De vouwdoek overkappingen van Loca, met afstandbediening, zijn stormvast, waterdicht en winddicht. Het hele jaar terrasplezier tegen.


Voor de Benelux markt importeert OutMore de LOCA waterdichte vouwdoek overkappingen. Als onder afschot niet kan, is de horizontale zonwering buiten de oplossing voor u .

Gesloten garandeert het waterdichte PVC vouwdoek een perfecte zonwering. Volledig of gedeeltelijk opengeschoven, wordt de licht- en zoninval naar eigen smaak geregeld. In combinatie met optionele ZIP screens creëert het vouwdak een flexibele buitenleefruimte waar het ook in het tussenseizoen heerlijk toeven is. Outdoor Living gamma: aluminium terrasoverkappingen met kantelbare lamellen of vouwdoek voor een aangename buitenruimte. Sun Protection gamma: zonnescherm creëert de gewenste schaduw op uw terras.


Deze zonweringen zijn beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm. Uitschuifbare terrasoverkapping met landelijke uitstraling. U wilt graag genieten van outdoor living.

Dat wil zeggen: van het buitenleven dichtbij huis. Een zonwering biedt voor u te weinig mogelijkheden, terwijl een vaste terrasoverkapping niet flexibel is. De terrasoverkapping van Buitentrend sluit daarom helemaal aan bij . Vrijstaand of aangebouwd. De B-3Outdoor Living kan zowel vrijstaan aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden.


E n van de meeste succesvolle doek-terrasoverkappingen is de unieke Stobag Pergolino. Volgens ons een uniek, slim, eenvoudig en veelzijdig product. De pergola zonwering van Byenhof onderscheidt zich van andere typen zonwering , door het zogenoemde vouwdoek. Dit type zonwering is geschikt voor sfeervolle zonwering voor uw terras of zit.


Door middel van het handige opbouwsysteem, bent u beschermt tegen zon of regen. En dat onder een sfeervolle bescherming. Diverse typen terrasoverkappingen bij Ambiance Zonwering : polycarbonaat, glas en op meerdere manieren uitvoerbaar. Bezoek de website voor meer informatie.


Ontwerp uw eigen Brustor B-2terrasoverkapping. De B-3terrasoverkapping met vouwdoek : De B-3pergola terrasoverkapping is voorzien van een doek dat zich opvouwt met een druk op de knop van uw afstandsbediening. Op zoek naar een overkapping voor uw terras?

Het verschil met de B-20 . Uw glazen overkapping op maat en uw nieuwe tuinkamer volledig ingericht. Van glas, aluminium, hout of ander materiaal? Schaduwdoek zonwering lichtdoorlatend terras Schaduwnet of Waterdicht Zonnezeil op terras.


Overkappingen met vouwdaken. Met Wavesail bepaalt u het zonlicht. Koop een Zonnedoek of gebruik een Schaduwgordijn. Vouwdoek overkappingen populair in de Horeca. Buiten eten is de trend in de Horeca De trend om buiten te eten zet zich nog steeds door.


Steeds meer restaurants merken dat het lastiger is dan gedacht om de gasten dan goed te bedienen. Kou, regen, verlichting, te veel zon, comfortabele stoelen, mise-en . Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda of serre. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. Langs de zijden van de Outdoor Living terrasoverkapping kunt u screens discreet inbouwen, waarbij de mogelijkheid bestaat een transparant venster erin te . De Medisolafly van het Italiaanse merk Gibus is de ideale cabrioletoverkapping voor uw terras.


Deze terrasoverkapping kan met iedere bouwstijl samen en kan zowel vrijstaand als tegen de bestaande gevel geplaatst worden. Waardoor ze zeer geschikt zijn om grote terrassen te overdekken, gebruik bij wind of voor mensen die net iets meer willen dan alleen zonwering. De textieldaken beschikken zelfs over een volledig waterdicht PVC doek dat elke bui doorstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts