vrijdag 7 september 2018

Verduisterende rolluiken

Originele duitse Alulux of Heroal rolluiken samengesteld uit de beste materialen. Volledig verduisterend , inbraakvertragen vochtwerend en privacy verhogend. Dat zijn de kenmerken van onze rolluiken. Daarnaast zorgen rolluiken ervoor dat geluid en kou worden geweerd.


In het algemeen is een rolluik een uniek type . Rolluiken , sreens, rolgordijnen, of combi?

Hoe slaapkamers verduisteren ? Maak het donker met verduisterende rolluiken. Slaap je moeilijk als het buiten nog niet donker is of vinden je kinderen het niet prettig als er veel licht binnenkomt op de slaapkamer? Dan kun je kiezen voor rolluiken die verduisterend werken.


Deze verduisterende eigenschap vind je terug bij alle soorten en modellen . De standaardhoogte van rolgordijnen is 185cm. Indien het rolgordijn hoger wordt besteld zullen wij de stof altijd draaien, dus zonder lasnaad leveren. Uni stoffen breder dan 200cm en hoger dan 185cm zijn altijd voorzien van een lasnaad.

Dessin stoffen boven 185cm hoog zijn eveneens voorzien van een . Een raam is snel ingeslagen, een rolluik vergt veel meer werk en heeft daardoor een inbraakvertragend effect. Bovendien geef je potentiële dieven geen inkijk. Je moet al héél erg goede verduisterende gordijnen hebben als je het overdag echt donker wilt maken. Bij Portenda krijgen we regelmatig de vraag of rolluiken compleet verduisterend zijn. Zonwerende of verduisterende screens en transparante rolluiken.


De ideale projectleverancier en partner in het marktsegment van de (bijzondere) projecten. Wanneer uw standaardleverancier niet toereikend is, helpen wij u graag de juiste oplossing te vinden voor uw situatie. U kunt daarbij denken aan hele smalle, brede . Uw slaapkamer wordt hiermee aan de buitenkant volledig afgesloten en bescherm zodat de kamer volledig geïsoleerd wordt van zonlicht. De klassieke gordijnen slagen er overdag niet in om een ruimte volledig te verduisteren.


Als je het op klaarlichte dag volledig donker wil maken in je woning , heb je speciale verduisterende gordijnen nodig en dan nog zal het licht langs spleten en gaten binnenvallen. Alleen met rolluiken slaag je erin om een ruimte volledig . Uiteraard zal er een zekere verduistering zijn in functie van het soort doek dat wordt gebruikt. In het buitenhouden van warmte zijn screens zeer effectief.


Door de verduisterende , en geluiddempende werking zou je zelfs overdag heerlijk kunnen slapen. Tevens heeft een rolluik een isolerende werking door de stilstaande lucht . Daarnaast fungeert een rolluik als een stevig pantser voor jouw raam.

De lamellen van de rolluiken kunnen niet vastlopen of van . Zo beschermen zij u preventief tegen inbraak, geven zij u een gevoel van bescherming en zijn zij perfect geschikt om de felle zon te weren. Verduisterende , geluidswerende en isolerende vensterluiken. Wij bieden een ruime collectie aan op het . Ook de openingsfactor en transmissiefactor van het doek spelen een rol. De openingsfactor bepaalt het doorzicht, de transmissiefactor hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten.


Zo heb je verduisterende screendoeken met transmissiefactor 0. Die vind je vooral bij ramen voor slaapkamers. Vraag GRATIS onze raamdecoratiebrochure aan! Vraag nu GRATIS uw raamdecoratiebrochure aan. Een rolluik wordt binnen Zonservice ook wel eens de alleskunner genoemd.


De rolluiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan voor veiligheid en comfort. Maar wat veel mensen niet weten . Met rolluiken bepaal je de privacy die je wilt hebben. In ons uitgebreide assortiment vind je rolluiken van ons .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts