dinsdag 4 september 2018

Terrazzo gietvloer

Terrazzo is een stijlvolle Italiaanse gietvloer. Onder de gietvloeren is terrazzo toch wel één van de interessantste. De meeste gietvloeren geven een industrieel en modern uiterlijk aan een ruimte.


Maar een terrazzo gietvloer oogt luxueus en authentiek. Voor het leggen van een terrazzovloer heeft vakmanschap nodig en het is erg arbeidsintensief. Wat is een terrazzo gietvloer?

Door onze jarenlange ervaring vanaf constructie- vloer tot vloerafwerking kunnen wij u adviseren bij de juiste keuze, van een ouderwetse terrazzo - tot een moderne betonlook-vloer! Ook bij renovatie is het . Voorstelling Het MARAZZO vloersysteem is een terrazzo of granito ter plaatse gelegd en geschuur opgebouwd met marmer of graniet aggregaten en epoxyharsen. De bekomen oppervlakte is naadloos, uiterst sterk en vertoont typische esthetische eigenschappen van natuursteen, waar oeroude italiaanse technieken . Wij voeren uw project in terrazzo en granito gietvloeren uit.


Granito vloeren beantwoorden aan de design trends. Vloeren, aanrechtbladen maar ook . Hoe en waar kan je terrazzo toepassen?

Ontdek hier meer over de mogelijkheden met terrazzo gietvloeren. Polyurethaan (PU) gietvloer. Deze gietvloer wordt naadloos over de bestaande ondergrond aangebracht. Dit strakke, naadloze karakter vormt in een modern interieur de perfecte basis. Iedere kleur is mogelijk.


De glinstering van het marmer uit Toscane en Umbrië, de gepolijste afwerking en de vermenging met onze biopolymeer brengt Italiaanse charme en . Doorgaans wordt er gebruik gemaakt van marmerkorrels, maar er kunnen ook andersoortige materialen toegepast worden. Er is sprake van een natuurlijke vloer met een creatieve design als er over terrazzo wordt gesproken. Er zijn namelijk vele variaties mogelijk op . Wilt u ook een graniet of terrazzo vloer laten leggen in uw woning, badkamer of keuken? Laat u dan eens goed informeren over de kosten per m2. Dit resulteert in een zeer mooi decoratief Italiaans “terrazzo” eindresultaat of in een linoleum imitatie.


De vlokken komen in verschillende kleuren, afmetingen en vormen, dit voor oneindige afwerkingsmogelijkheden. Een terrazzo vloer is een sterke stijlvaste gietvloer met een unieke authentieke uitstraling. Het design kies je grotendeels zelf.


Gietvloer Mono Natural: Een flexibele gietvloer in monokleur, verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Gietvloer Duo Living Colors: De zogenaamde betonlook gietvloer , een gietvloer die bestaat uit een menging van twee kleuren.

Gietvloer Special: Een gietvloer met een exclusieve afwerking, zoals bijvoorbeeld terrazzo ,. Foresso uses high quality FSC British timber that is unusable for joinery due to defects or odd sizing to create a versatile surface material. It reclaims these components and fashions them into a material that recreates the aesthetic of traditional terrazzo , with a rich grain and hand-of-the-maker quality. De oorspronkelijke terrazzo vloer, bekend van zijn beeldende mozaïek tekeningen, zorgt voor een sfeervol interieur. Door zijn veelvoud aan kleuren en patronen is de terrazzo gietvloer een unieke en decoratieve vloer. Andere voordelen zijn dat de vloer scheuroverbruggend is, u minder snel vlekken krijgt en de gietvloer . Deze vloer ontstond in Italië, het land van het marmer.


Het private label van FTR8: Paviotto is een belangrijke speler op het gebied van industrie- en bedrijfsvloeren. Vanwaar die duidelijke aanwezigheid? Die heeft alles te maken met ons vertrouwen in de duurzaamheid van onze kunststofvloeren in combinatie met de tijdloze schoonheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts