maandag 3 september 2018

Hor draaikiepraam hout

Speciaal voor draaikiepramen hebben wij de inzethor. Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder schroeven en dan nog steeds het raam bedienen, als dit ten minste naar binnen opendraait. Bij houten kozijnen is het wel belangrijk in de gaten te houden dat de ruimte tussen het draaigedeelte en het kozijn groot genoeg . Voor draaikiepramen hebben wij de inzethor ontwikkeld.


Horren houden muggen en andere insecten buiten.

Bekijk ons assortiment horren voor draaikiepramen online en vind een verkooppunt in de buurt. Een hor voor uw draaikiepraam ? Maak zelf een hor voor uw draaikiepraam op maat. Volg de eenvoudige stappen in de configurator!


De oplossing voor draai kiep ramen, geen last meer van muggen en ongedierte. Bestel direct een inzethor op onze webshop! Bent u opzoek naar raambekleding voor uw draaikiepramen maar weet u niet precies wat er beschikbaar is?

Het meest gekozen product voor in de woonkamer is een houten jaloezie. Heeft u bijvoorbeeld een raam dat van binnen naar buiten open gaat, dan is het handiger om de hor in het kozijn te monteren. Een aluminium inzethor , ook wel inklemhor genoem past in vrijwel elk houten , kunststof en aluminium raam wat naar binnen opendraait of kiept zoals draaikiepramen. De dunne flens van slechts mm zorgt ervoor dat de hor zich klemt tussen het raam en het kozijn.


Schroeven of boren is hierdoor niet nodig. Inzethor PE-1op maat en kant-en-klaar. De perfecte oplossing voor draai-kiepramen. Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen zonder schroeven.


Geschikt voor kunststof, houten en aluminium draai-kiepramen. Voer de maten en gewenste opties in, de prijs past zich automatisch . Omdat de inzethorren worden geleverd met verschillende bevestigingsmaterialen, zijn ze perfect te plaatsen in elk type raam. De inzethorren worden zonder boren of schroeven geplaatst, daarom zijn ze in vrijwel ieder type kunststof, aluminium of houten draaikiepraam te plaatsen. Hierdoor zijn ze ook weer in een . Unilux maakt horren en zonwering. Met name geschikt voor kunststof ramen.


Houten of aluminium kozijnen in overleg!

Zie ook de innovatieve Luxaflex inzethor. Ik heb lekkage bij de draaikiepramen en er ligt water op de vensterbank, hoe kan dit? De cilinder functioneert niet goed. Mijn draaikiepraam sluit niet goed.


Er zijn verschillende oorzaken dat een draaikiepraam niet goed sluit, hieronder ziet u de verschillende. Hoe plaats ik een inzethor bij een houten draaikiepraam ? Bij aluminium en kunststof draai-kiepramen: geef de exacte dagmaten op van het kozijn. In uitzonderlijke gevallen kunt u productiematen opgeven.


Klemming hor boven en onder. Bij houten draai-kiepraavanaf aluminium onderstrip gemeten dagmaten opgeven (zie doorsnede hout ). Een inzethor is geschikt voor zowel kunststof, aluminium als houten raamkozijnen met draaikiepramen. Ze zijn makkelijk uitneembaar, bestand tegen de vele weersinvloeden en onderhoudsvrij. Uw draai-kiepraam kan geopend en gesloten worden zonder de hor uit te nemen gezien deze ingeklemd zit.


Bij Praxis vind je verschillende soorten raamhorren. Heb je een draai-kiepraam ? Dan heb je een andere hor nodig dan voor een dakraam. Je kunt kiezen voor een raamrolhor, inzethor , verduisterende hor of een horrengaas met klittenband. Praxis biedt een groot assortiment aan hordeuren en raamhorren, maar ook speciale horren voor je dakraam, schuifpui en draaikiepraam.


Deze inzethorren zijn kant en klaar en in een handomdraai zelf te plaatsen. Met handige nokjes kan de hor altijd op de aanwezige kozijndikte worden afgesteld. Wij zorgen voor de speling. Bij houten Draaikiepraavanaf aluminium onderstrip gemeten dagmaten opgeven (zie doorsnede hout ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts