vrijdag 28 september 2018

Inzethor houten kozijn

Speciaal voor draaikiepramen hebben wij de inzethor. Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder schroeven en dan nog steeds het raam bedienen, als dit ten minste naar binnen opendraait. Bij houten kozijnen is het wel belangrijk in de gaten te houden dat de ruimte tussen het draaigedeelte en het kozijn groot genoeg . De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden.


De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout , kunststof en aluminium.

Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te . Aangezien draaikiepramen naar binnen opendraaien, zijn andere horren helaas niet toepasbaar. Wij leveren u inzet horren voor houten , aluminium en kunststof kozijnen. Het unieke van de inzethor is dat . Een aluminium inzethor , ook wel inklemhor genoem past in vrijwel elk houten , kunststof en aluminium raam wat naar binnen opendraait of kiept zoals draaikiepramen. De dunne flens van slechts mm zorgt ervoor dat de hor zich klemt tussen het raam en het kozijn.


Schroeven of boren is hierdoor niet nodig. De oplossing voor draai kiep ramen, geen last meer van muggen en ongedierte.

Bestel direct een inzethor op onze webshop! Trek hier geen speling vanaf. Wij zorgen voor de juiste productiemaat. Zie onderstaande foto ter verduidelijking: – Houten kozijn : Meet de strakke dagmaat van het . Voorzethor, insectenwering, houten kozijn , houten raam, hor voor hout. Met een hor draaikiepraam ventileert u uw huis én beschermt u het tegen alle ongewenste beesten.


De voorzethor wordt voorzien van kunststof klemveertjes om de hor naadloos te laten sluiten in het kozijn. De flensdikte is slechts mm waardoor de druk op het beslag, bij sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt. Tegen een geringe meerprijs zijn ook schuine en . Hoef Kozijnen is de specialist voor horsystemen voor al uw nieuwe en bestaande kozijnen. U kunt kiezen uit een grote variëteit aan horren, toepasbaar voor al uw ramen en deuren. Ze kunnen worden uitgevoerd in vele RAL-kleuren.


Bekijk nu de inzethor Roma bij Forinn! De inzethor is speciaal gemaakt voor kunststof- en houten draaikiepramen. Inklemhor type RS - Houten kozijn.


De inklemhortype type RS is ook geschikt voor houten draai of draai-kiep ramen me… meer info. Een inzethor is geschikt voor zowel kunststof, aluminium als houten raamkozijnen met draaikiepramen.

Ze zijn makkelijk uitneembaar, bestand tegen de vele weersinvloeden en onderhoudsvrij. Uw draai-kiepraam kan geopend en gesloten worden zonder de hor uit te nemen gezien deze ingeklemd zit. Gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draaikiepramen met kozijnen in hout , kunststof en aluminium. Enkele voordelen van deze inzethorren zijn dat meerdere types uitgevoerd worden met wereldwijd gepatenteerde verende montagehaken voor een zeer eenvoudige montage. Verder zijn de systemen aan de achterzijde voorzien van borstelafdichting . Uw kamers ventileren en beschermen tegen vliegen, wespen en muggen, dat wil toch iedereen!


Wij bieden u een breed assortiment aan horren, zodat er voor iedere situatie wel een oplossing is. Zelfs voor een houten kozijn kunnen wij van een passende hor voorzien. De horren zijn in elk gewenste kleur leverbaar. Bij afname van grotere aantallen ontvangt u extra staffelkorting.


Roestvrijstalen veren voor de bevestiging van uw inzethorren in kunststof en houten kozijnen. Een losse verenstaal kost € 2 geleverd met . Tevens in het assortiment : rolhor voor deuren, vaste- en schuifhordeuren en plissé hordeuren en rolhorren voor houten kozijnen en dakramen. Voor deskundig en advies op maat neem .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts