vrijdag 21 september 2018

Prijs m2 stucwerk

Er zit prijsverschil tussen de stucadoor kosten voor het stucen van muren en plafond. Bent u op zoek naar een stucadoor en benieuwd naar de prijzen? Spring naar Prijs - behangklaar. Glad muren behangklaar, €- €2 Ja, behangen. Soort stucwerk , Richtprijs materiaal per m, Richtprijs arbeid per m, Gemiddelde richtprijs per m(incl. materiaal, arbeidskosten en btw).


Spuitpleister , € tot € 1 € tot € € tot € 15.

Behangklaar stucen, € tot € € tot € € tot € 17. Sausklaar stucen, € tot € 1 € tot € € tot € 24. Schuurwerk, € tot € 14 . Als u een stucadoor nodig heeft voor uw bestaande of nieuwbouwwoning dan bent u al snel bezig met de vraag, “wat kost een stucadoor”.


Het is uiteraard erg belangrijk om te weten of de prijzen van een stucadoor wel in uw budget van uw verbouwing passen. Op deze pagina kunt u alles lezen over de . Je hoort vaak veel spookverhalen over de kosten van een stucadoor en de prijzen per mvan zijn stucwerk. Maar wat kost een stucadoor nu per m² pressies ?

Zoals wij hierboven als prijsvoorbeeld hebben gegeven kunt u de m² van uw muren of plafonds maal de prijs voor het stucwerk berekenen. Mensen zochten ook naar Glad pleisterwerk en stucwerk voor de scherpste mprijs! Voor glad pleisterwerk, sauzen of stucwerk en de laagste mprijs zit u bij de Stuc -Concurrent wel goed. Ontvang uw offerte in minuten! Weten wat een stukadoor per uur of per mkost?


Bekijk en vergelijk het gemiddeld tarief van een stukadoor en de prijzen per mvoor professioneel stucwerk. Hieronder staan je de richtprijzen per m2. Voor specifieke prijzen vraag je gemakkelijk gratis pleisterwerk-offertes aan. Je krijgt na de aanvraag maximaal vijf offertes van betrouwbare stukadoorsbedrijven uit de regio.


Na de offerte- aanvraag zie je . De stucadoor prijs ligt tussen de € - € per m, afhankelijk van het soort stucwerk. Zie hier alle prijzen en vindt eenvoudig goede stucadoors. Gemiddeld € - € per m, afhankelijk van het soort stucwerk. Spackspuitwerk: De meest voordelige manier van stucwerk is spackspuitwerk. Dit komt doordat spackspuitwerk machinaal op de muur wordt gespoten.


De prijzen variĆ«ren van € tot € per m2. Het prijsverschil wordt bepaald door in wat voor kleur je het spackspuitwerk wilt laten aanbrengen.

U betaalt bij de stukadoor dan gemiddeld € per m2. Als u structuur wilt in het nieuwe stucwerk dan zullen de kosten altijd hoger liggen dan bij het gladmaken van de wanden en de plafonds. In de meeste gevallen berekenen stukadoors per mmaar het kan natuurlijk zo wezen dat er een prijs per uur . Stucwerk prijzen per m, wij houden het zo laag mogelijk. Dit wel gecombineerd met de hoogste kwaliteit aan resultaat.


Lees meer over de kosten van een stukadoorOpbouw van de totale kosten. Je mprijs is uiteraard ook afhankelijk van hoeveel je tegelijkertijd laat doen. Spack spuiten prijs : € – € 1per m2.


Plafond stucen prijs : € 1– € 1per m2. Spachtelputz prijs : € – € per m2. De eerste laag stucwerk egaliseert de wand. Als deze laag droog is, kan er een tweede worden aangebracht.


Om een indicatie van de kosten te geven, worden de kosten van stucwerk vaak uitgedrukt in mprijzen, oftewel vierkantenmeter prijzen. Dit geeft slechts een zeer grove inschatting van de kosten van het stucwerk. Door meer informatie te geven over uw te stucen object, kunt u een meer gerichte prijs. Als je stucwerk ter verfraaiing wilt met een structuur erin ben je vaak ietsje duurder uit, alhoewel dit steeds meer voorkomt in Nederland en de prijs hiervan dus ook zakkende is. Zo kan je dus vrij makkelijk een schatting maken, hoewel de prijs per . De kosten van stucwerk worden meestal per m(vierkante meter) berekend.


Hieronder vindt u het overzicht voor de verschillende prijzen die wij voor stucwerk hanteren. De genoemde prijzen zijn incl. Oppervlakte, Prijs (excl. Btw).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts