woensdag 26 september 2018

Stalen trap op maat

Metalen of stalen trappen , volledig op maat naar individuele smaak ontworpen. Voor iedere klant heeft een trap een andere betekenis. In een kantoor past bijvoorbeeld een heel andere trap dan in een woning.


Naast de trapvorm , wordt een trap in een zakelijke omgeving veel zwaarder belast dan een trap bij u in huis. Wilt u weten welke trap voor u de beste oplossing .

Metalen trappen kan je maken in inox, metaal en gegalvaniseerd staal. Prijs advies, belangrijke eigenschappen en prijzen van een trap op maat vind je hier. Moderne metalen trappen op maat van Genico. Brut staal garandeert een degelijke, kleurvast en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw design trap. Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspan kantoor of voor uw huis?


Wij kunnen u helpen met de mooiste trappen van metaal. Dankzij de sterkte van staal kan er heel slank worden ontwerpen. Een goed ontworpen stalen balustrade of traphek versterkt het design van de trap , het maakt de trap tot een geheel .

De eenvoudige houten trappen worden steeds vaker vervangen door stalen design trappen. Werd er vroeger nauwelijks nagedacht over de vormgeving en afwerking van de trap , tegenwoordig zijn de variaties en mogelijkheden in trappenland bijna onbeperkt. Of het nu een minimalistische trap betreft die . Lasbedrijf TWS bvba maakt bijna alles in staal , maar vooral leuningen en metalen trappen op maat. Opmeting, ontwerp, constructie en plaatsing in heel België!


Opzoek naar stalen trappen ? Heeft uw woning meer dan alleen maar een gelijkvloers? Dan is de plaatsing van een stalen trap uit onoverkomelijk. Daarom is een gemakkelijke trap – met de nodige portie esthetiek – meer dan een must. Een bordes trap is een fraaie blikvanger in elke hal.


Een stalen bordes trap van Preferro wordt geheel op maat gemaakt door de eigen vakmensen en … Lees meer . Trap -, en metaalproducten in Antwerpen. Als bedrijf of particulier op zoek naar op maat gemaakte metaalproducten? Maak kennis met staalbewerking Mattelé uit Ranst.


Design en ijzersterk maatwerk - perfecte service op maat ! Een nieuwe houten of stalen trap , hekwerk of traponderdeel nodig? Van eenvoudige zoldertrap tot exclusieve trap , enkelstuks of seriematig, voor woning- of utiliteitsbouw.

Je bent verhuisd en wilt een nieuwe vluchttrap ? Of je opent je nieuwe business en toont graag stabiliteit en doortastendheid bij de entree? Wat voor metalen trap je ook in gedachten hebt, Metak vervaardigt vele verschillende soorten. Wij werken met maatwerk en kunnen dan ook bijna elke aanvraag voor.


Jouw trap , een ontwerp dat naadloos aansluit bij de rest van jouw interieur of een echte blikvanger? Onze trappen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van jouw eigen voorkeur, de ruimte en jouw interieur adviseren we, ontwerpen we en plaatsen we een rechte trap , een trap met . De moderne metalen trappen op maat van het Belgische merk Genico staan nu ook in de Flagship Store van Anyway te Massenhoven. Bij metalen trappen kan zowel het loopvlak als de ganse basisstructuur uit metaal gemaakt worden.


De basis van bijna elke designtrap wordt gemaakt met staal. Dit kan Brut of in een kleur . Wanneer u over onvoldoende ruimte beschikt om een rechte vaste trap te plaatsen, dan is een draaitrap een goede oplossing. Ook kunnen wij stalen trappen met houten traptreden op maat leveren. Wij plaatsen uw stalen trap vanuit Amsterdam door het hele land. Hieronder vindt u een selectie van een aantal stalen trappen die wij hebben gebouwd.


Stalen trappen op maat gemaakt. Mocht u interesse hebben in één van onderstaande stalen binnen trappen of u wilt u een stalen binnen trap op maat, neem dan contact .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts