woensdag 18 april 2018

Lichtkoepel glas

Binnen ons assortiment lichtkoepels glas heeft u de grootste vrijheid in afmetingen. Voeg daarbij de hoge isolatiewaarde en geluidsreductie en u heeft de ideale lichtkoepel. U kiest zelf de kleur, de vorm en het . De vlakke lichtkoepels van vlakkelichtkoepel.


De VELUX lichtkoepel gebogen glas heeft een unieke schaal van gebogen glas , die meer daglicht binnenlaat en een prachtige, moderne toevoeging is op het dak. Ideaal voor huiseigenaren van deze tijd.

Een glazen lichtkoepel biedt voordelen ten opzichte van een standaard kunststof lichtkoepel van acrylaat of polycarbonaat. Als je meer isolatie wil of een minder geluid van buiten dan is een dakkoepel met glas een uitkomst. Een ander voordeel is de strakke look. Ben je dol op design en gemak dan past een glazen.


Politiekeurmerk VELUX vlak glas lichtkoepel met super isolerende 3-voudige veiligheidsbeglazing. Met slecht weer produceren veel platdakramen en lichtkoepels een aanzienlijk lawaai. VELUX lichtkoepels hebben een unieke productcombinatie en bieden een uitstekende geluiddemping tijdens hevige regen en hagel.


FAKRO lichtkoepel met vlak glas De FAKRO lichtkoepel met vlak glas is voorzien van een vlakke glasplaat in plaats van een koepel.

Hierdoor ontstaat een strak en modern uiterlijk. De geïsoleerde opstand van PVC en het glas worden als een . Een ronde glas lichtkoepel , is dé nieuwe niet te evenaren standaard. De oude plastic koepel eraf en een nieuwe ronde glas lichtkoepel erop.


Al deze type vlakke daklichten zijn te combineren met al dan niet electrtische zonwering, zowel binnen als buiten. U kunt hieronder doorgaan naar de verschillende vlakke lichtkoiepels van glas. Staat uw maat of afmeting er niet bij? Koop of Verkoop lichtkoepel op Marktplaats. In tegenstelling tot een dakkoepel in polycarbonaat is het minder sterk, maar wel goedkoper.


Dakkoepels in acrylaat zijn te verkrijgen in zowel transparante als opale uitvoering. Een transparante variant is 1 doorzichtig en . Brakel Atmos realiseert glazen lichtkoepels op maat. Klik hier voor een vrijblijvende offerte! Dakkoepels oftewel lichtkoepels voor een plat dak, zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Glazen koepels (dak lichtkoepels) worden vaak toegepast op carports, schuren en garages.


Ook op bedrijven worden voor - toetreding van daglicht - vaak lichtkoepels ( glazen koepels) geplaatst. De nieuwste lichtkoepel van.

VELUX presenteert een nieuwe oplossing voor huiseigenaren die op zoek zijn naar meer daglicht in. De profielen zijn van roestvrij aluminium en het zichtwerk aan . Spring naar Glas - Koepels: Glas. Wil je een maximale lichtinval en maximale isolatie, maar hou je ook van een strak design? Kies dan voor onze vlakke lichtkoepels met dubbelwandig of 3-dubbel glas. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar scoren op alle vlakken ongelooflijk goed.


Het glasraam is geschikt voor bijna alle bestaande lichtkoepels en opstanden. Met een compleet geïsoleerd . Door een koepel te combineren met extra isolatie in de polyester opstand en een glas - of ISO-raam wordt dit resultaat bereikt. Je kunt ook kiezen voor andere slimme combinaties en zo invulling geven aan je eigen (woon) eisen.


Deze Van Boven-daglichtsystemen vallen onder de noemer NovoTherm-daglichtsystemen. FAKRO vertaalt deze visie nu naar haar lichtkoepel , zodat ieder kan genieten van design op het dak. De glasplaat is direct in het product geïntegreerd.


Lichtkoepel met vlak glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts