vrijdag 13 april 2018

Beton schilderen

De levensduur van beton of steenachtige ondergronden kan door het aanbrengen van verflagen in belangrijke mate worden verlengd. Voordelen van het schilderen van beton. Bij de bescherming van beton en steenachtige muren worden dispersieverven het meest toegepast. Het schilderen van betonvloer heeft verschillende voordelen.


Bekijk ook ons stappenplan! Er kunnen verschillende redenen zijn om je betonvloer te schilderen : Je oude vloer heeft een nieuwe opfrisbeurt nodig, de betonvloer in je nieuwbouwwoning is nog onafgewerkt en je zoekt ideetjes om er een mooie lookaan te geven, of je trekt in een nieuwe woonst met een betonvloer die je eigenlijk .

Volg ons stappenplan voor een mooi en slijtvast resultaat. We zouden die betonnen muren. Wil je een binnenmuur van beton schilderen ? Door de primer hecht de verf beter op het beton en bekom je ook een egaler eindresultaat. Graag had ik mijn keldermuren en plafond geschilderd in een licht grijze verf. De muren en plafond bestaan uit gegoten beton.


Weet er iemand welke verf ik best gebruik, op waterbasis of andere? Iemand ervaring hiermee of iemand reeds zijn kelder geschilderd?

Met het handige stappenplan klaar je deze klus vlot en gemakkelijk. Betonnen oppervlakken hoeven niet saai en grijs te blijven. Gebruik de lijst met benodigdheden als winkellijstje! Zowel binnen als buiten kun je beton met wat verf makkelijk opfleuren. Lees hier tips en vergelijk offertes!


Rust-Oleum heeft een gebruiksvriendelijke primer op de markt gebracht voor het schilderen van gevlinderd beton. In dit blog lees je er alles over. Er zijn veel soorten verf op de markt met onderling sterk verschillende eigenschappen. Er kunnen zowel esthetische als technische redenen zijn om beton te schilderen.


Bepalend voor de esthetische uitstraling zijn eigenschappen als kleur, textuur en glansgraad. Ook belangrijk is de mate waarin een . Het verven van een betonnen vloer is niet moeilijk en geeft de vloer op een relatief goedkope manier een aangeklede en moderne uitstraling. Samen met een groot vloerkleed is het effect optimaal.


Garages hebben meestal een vloer van beton. Door je betonnen huiskamervloer te verven, kies je voor een relatief goedkope manier om je vloer een huiselijke uitstraling te geven. Om deze op te knappen kun je ook voor betonverf kiezen. Daarnaast kun je met betonverf je tuintegels of kelder schilderen en betonpalen .

Het laat zich betrekkelijk gemakkelijk verwerken. Beton is een zeer stabiel bouwmateriaal. Het kan tegen een stootje en vraagt weinig onderhoud. Maar van zichzelf is het een beetje saai – het heeft weinig uitstraling. Het oog wil ook wat, zeggen we dan.


Meer ideeën over Betonnen veranda schilderen, Verf beton en Betonnen vloeren schilderen. Door vocht kan namelijk betonrot ontstaan, en dat kan de hele constructie van het beton aantasten. Wilt u meer advies over het schilderen van uw balkon met betonverf en staat de informatie die u zoekt niet op onze site?


Goede vraag, een betonvloer verven, hoe doet u dat? Het (laten) schilderen van uw betonnen vloer is dan dé manier om deze er weer als nieuw uit te laten zien en tevens te beschermen tegen slijtage, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts