dinsdag 24 april 2018

Betonnen vloer

Overweeg je om een betonvloer te plaatsen? Info, prijzen, inspiratie en realisaties van betonvloeren voor binnen en buiten vind je hier. Een betonnen vloer biedt zowel voor privé als industrieel gebruik heel wat voordelen.


Door zijn naadloos karakter is een betonvloer erg makkelijk te onderhouden en bovendien erg hygiënisch omdat er geen vuilrestanten kunnen achterblijven in de voegen. Het is een relatief goedkope vloerbedekking waarbij geen . Een betonvloer geeft uw woning of bedrijfspand een industrieel en robuust uiterlijk.

De vloeren zijn volledig naadloos en stoten stof en vuil af. Dit maakt de vloer ook uitermate geschikt voor mensen met een allergie. De specialisten van G- vloeren adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen een offerte . Met beton kun je alle kanten op.


Het is geschikt om vloerverwarming in toe te passen, het kan waterdicht gestort worden, is ontzettend sterk en gaat geluidsoverlast tegen. Allemaal voordelen die je niet hebt bij een houten vloer. In de handel zijn zeer goede betonmortels te koop (van Knauf of Beamix) die zich uitstekend . Voor een lichte houten schuur is een gestorte betonnen vloer van gewapend beton voldoende.


Leer hoe je een vloer van gewapend beton maakt met de KARWEI klusinstructie.

Woonbeton Wilt u thuis een mooie, strakke betonnen vloer aanleggen, dan kunt u bij Betonvloeren De Ronde terecht voor zeer sterk en duurzaam woonbeton! Wij leggen betonvloeren bij zowel bedrijven als in huizen en kunnen dat op verschillende manieren voor u doen. Het storten van een fundering deden we altijd. Hoe zelf een betonnen vloer te maken? Zelf een betonvloer storten is niet al te moeilijk.


Moet de vloer gewoon vlak zijn, dan kan je hem ook afstrijken met een gladde plank. Deze kan je aan een stok bevestigen voor het gebruiksgemak. Platen op de vloer leggen is niet echt een oplossing.


Je loopt immers het risico dat het beton aandroogt tegen de planken, met alle gevolgen vandien tijdens . Beton is op vele manieren te realiseren in je interieur. Zo kun je kiezen voor een vloer die bestaat uit gegoten beton. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een gietvloer met een betonnen look of kun je je vloer verfen met . Betonnen vloer op een goedkope manier afwerken? Verf hem dan met betonverf. Deze verf is namelijk antislip, slijtvast en goed reinigbaar.


In dit stappenplan lees je hoe je dat doet. Een zwaardere stenen aanbouw vereist een fundering in de grond. Omdat beton alleen niet sterk genoeg is moet je de vloer voorzien van wapening.

Stoer en robuust zijn niet de enige termen die op deze vloer van toepassing zijn, want afhankelijk van de keuzes die u maakt qua kleur en . Ze passen goed in een industrieel interieur maar ook bij een minimalistisch of modern interieur. Er zijn diverse soorten vloeren die als alternatief voor klassiek beton worden aangeboden. Waaronder woonbeton, een cementgebonden vloer. Op het eerste gezicht is een vloer van . En hoe zit het met vlekken op een betonvloer? Klopt het dat een gietvloer kan gaan scheuren?


En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe voorkom je dat het beton onder je voeten . Kiest u voor een industriële vloer op basis van cement (betonvloer) in uw woning ? Betonvloeren zijn al een hele tijd een modetren voor binnen én voor buiten, in privéwoningen en bedrijfsgebouwen. Want ze bieden toch zo veel voordelen ! Bent u op zoek naar betonvloer of andere toepassingen met beton dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waar vroeger beton veelal werd gebruikt in garages en fabrieken ziet men het . Met een betonnen vloer bij u thuis in de woonkamer, geeft u heel gemakkelijk een bijzondere look aan het interieur van uw huis.


Normaal gesproken staat beton bekend als robuust en sterk. Dit is echter bij lange na niet het enige dat beton te bieden heeft. Zo kan beton ook heel goed mooi en visueel aantrekkelijk zijn. Pakt u het verven op de juiste manier aan, dan kunt u met betonverf een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts