dinsdag 17 april 2018

Keramische wandtegels keuken

Inspiratie nodig voor je keuken ? Zoek je mooie wand- of vloertegels ? Of je nu kiest voor een artisanale cementtegel of Marokkaanse zelliges, je keuken blijft bij uitstek de plaats om gezellig bij te praten na een lange dag. Er zijn nogal wat voordelen wanneer u kiest voor tegels van keramiek. Allereerst zijn keramische tegels eenvoudig schoon te maken.


Wanneer u op zoek bent naar een passende tegel voor bijvoorbeeld de keuken , het toilet en uiteraard de badkamer is dit zeker een van de belangrijkste voordelen.

In ons assortiment bevinden zich onder andere Portugese wandtegels en mozaïek tegels waarmee een warme sfeer in de keuken gecreëerd kan worden. Wij bieden zowel natuursteen als keramische mozaïek tegels. Wat tegenwoordig ook zeer populair is, is het gebruik van tegelstroken aan de wand. Om deze reden wordt er vaak gekozen voor keramische tegels in de keuken.


In het geval u voor natuursteen tegels kiest, zorg er dan voor dat deze geïmpregneerd worden, zodat deze vuilafstotend zijn en lang mooi blijven! Er wordt vaak gekozen voor keukentegels met kleine afmetingen, zeker voor de tegels die boven het . De ideale oplossing voor elke ruimte! Zeer sterk materiaal in vele kleuren en afmetingen en niet onbelangrijk: heel gemakkelijk in onderhoud.

Als u de ruimte groter wil doen lijken neemt u best ook een grote tegel. Hoe meer voegen, hoe drukker de ruimte kan tonen. Qua kleur neemt u best lichtere tinten als u de ruimte . In de keuken moet je mogen knoeien. Geen probleem met een tegelvloer: het is zó opgeruimd. Die vloer moet ook tegen een stootje kunnen.


Daar heb je jarenlang alleen maar plezier van. Maar als je het niet erg vindt om de . Kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak! Echt typische muurtegels zijn minder slijtvast.


Ze zijn niet volkeramisch , maar bi- cuisson. Je kan ze vooral gebruiken om de muren te betegelen van badkamer, wc, douche, keuken en berging. Vandaag worden er ook geregeld vloertegels aan de . Sundert voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.


We hebben het grootste assortiment tegels van West-Brabant. U bent er dan ook zeker van dat u uw ideale keramische wandtegel bij ons aantreft. Naast een fraaie collectie keramische wandtegels , vindt u bij ons nog veel meer artikelen die uw badkamer en keuken.

Bestel uw keramische wandtegels eenvoudig online bij TEGELinfo. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Bekijk direct ons online assortiment.


Denk hierbij aan bijzondere achterwanden zoals het unieke ruittegels of keramische vloertegels met een natuursteen look die helemaal onderaan deze pagina aantreft. Voor een afspraak of passend advies . In dit artikel bespreken we alle soorten keramische tegels met hun voor- en nadelen op gebied van onderhou duurzaamhei vormen en afmetingen. Keramische tegels zijn ook har sterk, hygiënisch en vuurbestendig.


Ze worden het vaakst gebruikt als vloertegel en muurtegels in toiletten, keukens en badkamers. De mooiste wand- en vloertegels van Rotterdam en Leiden… vindt u bij Lingen Keramiek ! Tegels zijn een wereldproduct! Zowel in de badkamer, het toilet, de keuken , als in woongedeelten kunt u uw creativiteit oneindig uitleven met kleuren , formaten, en verwerkingswijzen. Juist omdat de keuze groot is, helpen we u graag . Helaas is het productieproces van de keramische vloertegels met motieven volledig verloren gegaan.


In hoofdzaak was dit hetzelfde procedé als bij de cementtegels, alleen werd er geen cement als basis gebruikt, maar een mengsel van witte klei. Deze tegels werden dan gebakken in een . Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis. De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan.


Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer. Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te . Van vloertegels tot wandtegels , bij ons vindt u altijd de juiste tegels voor elk project. Onze metrotegels worden regelmatig toegepast in hippe koffietenten, barbershops, landelijke keukens en tijdloze badkamers.


Dankzij de sterke eigenschappen van keramische tegels en het eenvoud in onderhou is de keramische tegel dé perfecte oplossing voor binnen. In onze showroom kan u terecht voor keukenvloeren , badkamertegels, kamertegels, garagetegels, XXXL tegels. Ze geven de keuken uitstraling en karakter. En tegels zijn ook heel praktisch.


In onze tegelshowroom vindt u de wand- en vloertegels van merken zoals Alcorecam, Adobe, Adex en Harlinger Aardewerk. Of kies uit de collecties van nog talrijke andere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts