donderdag 5 april 2018

Gietvloer grijs

Houten vloeren, laminaat of toch tapijt? Toon lef en kies voor een gietvloer ! Een gietvloer is een mooie, strakke vloer die gelijk de toon zet in jouw interieur. Deze gietvloer verkrijgt zijn typische betonlook doordat twee of meer kleuren polyurethaan (bvb wit en grijs ) vóór het gieten, kort met elkaar vermengd worden. Tijdens het uitvlakken van de vloer brengt men nog accenten aan, waardoor er . Een schitterende gietvloer ….

Het kan zijn dat je nog twijfelt, en dat je misschien eerder naar een houten vloer of tegelvloer neigt. Toch denken we bij homify dat we je kunnen overtuigen met deze schitterende voorbeelden. Daarbij, is een gietvloer naast praktisch ook heel . Wanneer je aan een gietvloer denkt, dan zal je wellicht als eerste aan een grijze tint denken. Dit is ook de meest bekende kleur van een gietvloer.


Een grijze gietvloer vormt een middenweg tussen neutraal wit en een warme kleur. Hierdoor brengt deze vloer zowel een warme uitstraling als een strakke look . Bathroom GreyConcrete BathroomSimple BathroomBathroom IdeasSkylight Bathroom Bathroom DesignsLoft BathroomBathroom StylingConcrete Tiles Floor .

Schitterende gietvloer die de trappen en vloeren van de de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen grijs kleuren. Olijfgrijs om precies te zijn. Alle etages hebben we van. Een kunststof gietvloer is van oorsprong een vloerafwerking die gebruikt wordt voor industriële toepassingen.


Nu beseften ze zich wel dat een gietvloer niet de goedkoopste is maar wel erg mooi. Ook gaat een vloer in de woonkamer lang mee dus is het wel de moeite waard om daar iets goeds voor te kiezen. Vervolgens kozen ze een grijze kleur voor die vloer maar dan zijn er nog meer opties. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer ? Dan heeft u keuze uit verschillende soorten gietvloeren. Welk type vloer u uiteindelijk kiest.


Dit artikel biedt u een overzicht van de meest geplaatste gietvloeren , hun specifieke voordelen en hun toepassingen. Courante kleuren zijn grijs - en beigetinten. Wilt u een duurzame vloer in uw woning of bedrijf die gemak combineert met een strak uiterlijk? Doordat een gietvloer bestaat uit polyurethaan, is deze vloer bovendien niet hard en kou maar juist comfortabel, veerkrachtig en warm. Gietvloeren vormen de veerkrachtige basis voor elk interieur.


Onze gietvloeren zijn altijd:. De kleur grijs is de meest populaire kleur voor gietvloeren.

Daarom wordt er vaak voor gekozen. Zeker liefhebbers van een minimalistisch of een industrieel interieur kiezen vaak voor een gietvloer in een tint grijs. Maar wist je ook dat gietvloeren in . Een betonlook gietvloer is een Design Gietvloer welke ontstaat door twee verschillende kleuren te combineren.


Deze verschillende kleuren worden niet volledig gemengd. Door het mengen van bijvoorbeeld de kleur zwart en wit, ontstaat de kleur grijs. De Motion Sparkle gietvloer laat iedere ruimte oplichten!


Voorzie de transparante gietvloer van glitters in verschillende kleuren, van goud tot zilver, v. Een betonlook Epoxy of PU gietvloer is wellicht wel de meest bekende en uitgevoerde betonlook afwerking. Bij deze kunststofafwerking worden twee verschillende kleuren grijs samen gegoten. De verhoudingen kunnen in overleg met de applicateur worden vastgesteld waardoor er geen vast. Als u eenmaal de beslissing heeft gemaakt om een gietvloer als vloerafwerking te nemen, komt het volgende probleede kleur! Want niet alleen boeken bevatten tinten grijs , maar ook in vloeren zijn er minimaal tinten grijs te kiezen.


Een cementgebonden gietvloer is leverbaar in diverse grijstinten en zandkleuren. Door polijsting van de vloer en de uiteindelijke afwerking met een speciale wax, krijgt de vloer zijn specifieke matglanzende uitstraling. Andere kleurtinten zijn vaak verkrijgbaar op aanvraag. In ons oude appartement en in ons huidige huis boven ligt ook grijs laminaat.


Eigenlijk wilde we in eerste instantie voor antraciet grijs gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts