woensdag 25 april 2018

Brandwerende bekleding

Steeds meer gebouwen worden met een stalen draagconstructie ontworpen. In geval van brand mag de hoofddraagconstructie niet bezwijken gedurende de vereiste tijd. Om de draagconstructie voldoende lang intact te houden tijdens een bran is het noodzakelijk een brandwerende bekleding aan te brengen.


Door de staalconstructie te betimmeren met brandwerende plaat zijn brandwerendheden van 6 en 1minuten haalbaar. Bekleden met plaatmateriaal. Brandwerend betimmeren gebeurt veelal bij constructiedelen .

De in tal van jaren opgebouwde expertise bij PAKOR BV staat borg voor een op maat toegesneden oplossing voor zowel bouwkundige als industriële toepassingen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan brandwerende . Zodoende moeten stalen kolommen tegen hoge temperaturen beschermd worden. Maak een pand extra veilig door het brandwerend te bekleden met de materialen van Preficon. Deze sectoren lijden bij brand vaak grote schade en de veiligheid van mensen komt . Een brandwerende bekleding of omkasting verhoogt de brandweerstand van uw staalconstructie.


Laat uw staal brandwerend bekleden door AFA professionals. Tijdens een brand draagt deze brandwerende bekleding niet bij tot de vuurbelasting. Een bijkomend voordeel is dat bij herstel na een brand men zich kan beperken tot het vervangen van de brand werende bekleding.

Op deze wijze wordt de tijdsduur tussen het tijdstip van ontstaan van de brand en het tijdstip van bezwijken verlengd. Met een goed ontworpen en aangebrachte bekleding kan het bezwijkmoment uren worden opgeschoven. Overigens is bij het aanbrengen van een brandwerende bekleding speciale zorg te besteden aan . Wilt u draagconstructies van hout, beton of staal beschermen tegen brand? Deskundige advisering door onze brandspecialisten, uitvoering via gespecialiseerde applicatiebedrijven en een compleet assortiment van brandwerende isolatieproducten bieden u de zekerheid van een optimale passieve brandveiligheid in uw gebouw, tunnel of toepassing in de . Staal bekleden met brandwerende coating. De zwaarte van de hoofddraagconstructie, belasting en de mate van brandwerendheid bepalen de dikte van de coating.


Beton is een heel sterk en duurzaam bouwmateriaal. Maar beton kan niet tegen de temperaturen die vrij komen tijdens een brand. Het beschermen van beton tegen de invloeden van brand is één van de specialiteiten van Vogel.


Buitenvelderttunnel aan, als onderdeel van het project Tunnelveiligheid Schiphol. Deze brandwerende bekledings unit laat zich uitermate snel en gemakkelijk installeren en is geschikt voor het verwerken van een Uro-Flame brandslanghaspel met meter brand slang. De brandwerende haspelkast bekleding heeft de volgende inwendige maten: 790x790x135mm. Gips is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bouw. Met het brandwerend (minuten) . Het materiaal is licht van gewicht, laat zich uiterst gemakkelijk verwerken, kan in vele vormen worden geproduceerd en is bijzonder duurzaam.


Een product dat helemaal past bij de huidige bouweisen. Betonnen en stalen bouwconstructies moeten vaak beschermd worden tegen de gevolgen van brand.

Dit kan onder meer door het aanbrengen van een isolerende pleisterlaag op de stalen of betonnen kolommen en balken. Bij brand blijft de temperatuur van de ondergrond dan . BBT is een gespecialiseerd brandpreventie bedrijf op het gebied van Bouwkundige Brandpreventie. Werkwijze: Na de opname of calculatie van een project wordt er een vrijblijvende offerte van gemaakt. Als deze offerte opdracht wordt, bevestigen wij dat met een opdrachtbevestiging en gaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts