woensdag 9 maart 2016

Zonwering hardinxveld

TIMS zonwering het juiste adres voor kwaliteit en service op het gebied van advies en montage. Met de honderden mogelijkheden op het gebied . Openingstijden: De nieuwe locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via het . Iedereen verlangt naar de zomer en de zon.

Lekker achterover op het terras met een boek en een verkoelend drankje. Toch ervaren wij de zon niet altijd als prettig. Zonweringen in Hardinxveld Giessendam.


De Nederlandse zomers zijn de afgelopen jaren steeds warmer geworden. Het is dan ook almaar belangrijker geworden om de woning voldoende tegen de zon te beschermen. Dit kan onder meer met behulp van zonwering zoals rolluiken, zonneschermen en markiezen.


Wij zijn een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Bij ons staat de klant als mens centraal.

Kwaliteit is onze service. Zoekt u nieuwe markiezen of nieuwe doeken voor uw (oude) markies? Wij leveren markiezen en alle andere soorten buitenzonwering in Hardinxveld -Giessendam en omstreken.


Specialties: Tims zonwering met meer dan jaar ervaring is het juiste adres voor kwaliteits zonwering , service, advies en montage. Naast een zonwering vind je ook bouw, detailhandel, vloerkleed en tapijt, vloeren, groothandel. Wij hebben diverse soorten raamdecoratie.


Dus, bent u op zoek naar raamdecoratie in Sliedrecht of in Hardinxveld -Giessendam, dan kunt u bij ons terecht. Van Oldenbarneveltplein Dordrecht. Anna Paulownastraat Zwijndrecht. Kerkweg Hardinxveld - Giessendam. Grevelingenlaan Sliedrecht.


KOOZ Kozijnen is dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen en zonwering en het plaatsen en afwerken hiervan. KH Hardinxveld - Giessendam. Gratis offerte aanvragen!


Als zonwering specialist in Hardinxveld Giessendam kan onze vakman u uitstekend van advies voorzien. Maak gebruik van onze vrijblijvende offerteaanvraag!

Binnen zonwering nodig in Hardinxveld -Giessendam? Beumer woninginrichting is al vele jaren dé interieurwinkel in de buurt van Hardinxveld -Giessendam waar u verschillende soorten zonwering voor binnen kunt kopen. U zoekt een zonwering leverancier uit Hardinxveld Giessendam?


Scherpe prijzen voor screens, knikarmschermen, markiezen en rolluiken. Vergelijk offertes en bespaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts