woensdag 9 maart 2016

Groothandel haardhout

Te koop aangeboden: haardhout voor de groothandel ! Grote partijen kant en klaar haardhout geleverd in kuubskisten of walking floors. Eigen transport is ook mogelijk. Ons haardhout wordt machinaal.


Onder de naam GOLDEN FLAME, of onder het private label, verkopen we onze producten openhaardhout , houtskool, en ovengedroogd haardhout in Europa.

Wilt u zakelijk openhaardhout bestellen? Neem dan contact op met Beteropenhaardhout. Voor onze zakelijke klanten hebben wij diverse voordelen, hieronder een overzicht. Haardhout laten bezorgen.


Product prijzen vergelijken. Bent u bedrijf of groothandel ? Wij leveren in elk seizoen.

Wij zijn de partner die u zoekt! Dit is onze consumentenprijs excl. Onze producten bestaan uit natuurlijke materialen. Hierdoor kan de kleur en samenstelling van de producten afwijken van de foto op onze website.


Wijzigingen in prijs en model . Op zoek naar een plek waar u openhaardhout kunt kopen? Bij ons kunt u openhaardhout kopen voor zeer scherpe prijzen. En GRATIS bezorgd in Nederland. Wanneer u houtskool bij een groothandel wilt kopen, dan bent u hier op de juiste pagina.


Bekijk de houtskool nu in het ruime assortiment van onze groothandel. Golden Flame – Houtskool groothandel. Wanneer u briketten bij een groothandel wilt kopen, dan bent u hier op de juiste pagina.


Bekijk de briketten nu in het ruime assortiment van onze groothandel. Voor Droog Openhaardhout en Mooie Regentonnen gaat U naar Opa Freek. Tevens Regentonnen Groothandel voor wederverkopers en handelaren.

Masterfire is een grote haardhout handelaar die levert in Duitslan Nederland en Belgie. Er wordt via de webshop en via een afhaal mogelijkheid aan particulieren geleverd. The Willow levert haardhout aan de groothandel en aan particulieren. In netzakjes of los per kuub. Het hout is milieuvriendelijk . Van gekloofd haardhout in kuub kisten tot vrachtwagenopleggers vol, geleverd door heel Nederland.


Ook kunnen wij u van dienst zijn met verpakt haardhout zoals de bekende . HAARDHOUT UTRECHT - HET DROOGSTE OPEN HAARDHOUT VOOR DE BESTE PRIJS! Onze Plospan houtpellets zijn een Nederlands product van topkwaliteit. In huis, tuin en op het terras verspreiden brandende haarden en korven steeds vaker een gezellige gloed en warmte. In alle seizoen van het jaar.


Maar die sfeer valt en staat met eersteklas haardhout. Gelukkig bent u, zowel particulier als groothandel , bij ons aan een vertrouwd en vakkundig adres voor stamhout door uzelf . Vrij handelsonderneming J. Broek op Langedijk - Noord Scharwoude. De Goede, Groothandel in haardhout , openhaard blokken, beuken eiken populieren hout.


Nu ook haardhout per krat. Walking floor trailer met haardhout voor de groothandel ! Ook dat is bij ons mogelijk, informeer naar de scherpe prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts