maandag 14 maart 2016

Balustrade van glas

Een glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn. Bent u op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten? Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulier en bedrijven. Opzoek naar een mooie glazen balustrade systeem voor uw interieur of exterieur ? Martens Glas Design biedt een groot gamma systemen aan waar u uit kan kiezen.


Die zowel esthetisch zijn als voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Glassdesign maakt glazen balustrades op maat voor uw bedrijf of woning! Bezoek onze website om ons aanbod te bekijken. Vind balustrade glas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Transparant staat voor weids.


De modellen bestaan voor het grootste deel uit glas. En dat spreekt aan, zo blijkt. Bij GSF Glasgroep zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van glazen balustrades.


Storax transparante glazen balustrades.

Keuze uit een compleet programma systemen. Volledig gemonteerd of levering van glasbalustrade profielen of componenten. Combineer slanke vormgeving met optimale veiligheid. Met een volglazen balustrade krijgen galerijen, trappen en vides een strakke transparante uitstraling en is het uitzicht vanaf balkons onbelemmerd. Een van de specialiteiten van Glass Inside is het bouwen van glazen balustrades.


Bij het maken van een keuze voor het systeem van montage spelen over het algemeen factoren. Enerzijds is het esthetisch aspect belangrijk en anderzijds de prijs van de glazen balustrade. Binnen de verschillende systemen kan er . Je vide, trap, terras of balkon mooi en veilig afschermen?


Uitleg over onze verschillende soorten glazen balustrades met ingeklemd glas. Glazen balustrades hebben een transparante uitstraling en kunnen op maat besteld worden. Hierdoor kunt u de balustrade laten afstemmen op uw situatie. We kunnen de glazen balustrades zowel uit RVS als staal vervaardigen en de balustrades kunnen binnen en buiten gebruikt worden.


Je vindt de ballustrade van glas voornamelijk binnen denk hierbij aan galerijen, trappen, maar ook buiten worden ze toegepast je vindt ze voornamelijk bij flatgebouwen (balkons e.d.). Het voornamelijkste doel van een glazen balustrade is veilighei de glazen afbakering zorgt ervoor dat . Ook kleine services met een grote betrokkenheid! Hermans Glas Projecten heeft recent een balkon van woondienstencentrum De Boomberg in Hilversum voorzien van een balustrade van glas.


Gemaakt van gelaagd gehard glas met een metalen railing is de balustrade een mooie, duurzame en veilige oplossing geworden . Dan is een balustrade in glas een erg stijlvolle interieurkeuze.

Door zijn volledige transparantie vergroot het immers de ruimte in uw huis. Kies bij de installatie van een glasbalustrade voor veiligheidsglas en verwerk die via profielen in de balustrade. Veiligheidsglas - in de vorm van gelaagd of gehard-gelaagd glas - heeft . Horizontale balustrades zijn tijdloos en elegant. Extra veiligheid kan gecreĆ«erd worden door het toevoegen van glas of meerdere horizontale profielen die onderaan zorgen voor extra veiligheid.


Ontdek alle horizontale balustrades. Een balustrade in glas is geen luxeproduct meer, maar een trendy materiaal. Glas is overigens niet stijlgebonden, het kan zowel in een hedendaagse, een klassieke als moderne woning.


Het is niet alleen mooi maar ook onderhoudsvriendelijk en veilig. Een volledige glazen plaat heeft geen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts