dinsdag 15 maart 2016

Rigostep skylt

Eén deel naturel hout en één behandeld met SKYLT. Het is dan ook de eerste en beste onzichtbare parketlak ooit. Zó mat en licht dat elk hout de eigen natuurlijke look behoudt. SKYLT is de perfecte oersterke fi . Deze component B kan alleen gebruikt worden voor de Original variant.


Zeer hoge slijt- en krasvastheid.

U kunt het hout behandelen met lak, impregnatie, hardwax of andere producten. Het product geeft een unieke. Scherpe prijzen - Snelle levering. Koop nu deze unieke marktplaats aanbieding.


Details rigostep skylt titanium 2k-pu liter de rigostep. Watergedragen 2-componenten polyurethaanlak. Behoudt het ongelakte uiterlijk en geeft een ultramatte uitstraling.


Kleur en matheid van het hout verandert niet!

Ook geschikt voor meubelen. Skylt 2K Ultramat Lak Original. Om het aspect optimaal te behouden, wordt op . Voor 17:uur besteld=morgen in huis! U vloer behoud zijn onbehandelde uitstraling. Verbruik: ongeveer liter per m² per laag.


Niet voor donkere ondergrond. Vaak kun je alleen door het oppervlak even nat te maken, zien dat het hout wel degelijk is afgewerkt. Hieronder zie je links een . Daardoor eventueel zichtbaar blijvende gebruikssporen horen bij de natuurlijke karakteristiek. Product niet in de auto . Bekijk de producten en meer informatie in onze webshop! Klik hier om de spray direct te bestellen!


Je ziet geen verschil met onbehandeld hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts