vrijdag 11 maart 2016

Multi vloer emmen

Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive. Multivloer Emmen is een begrip in de wijde omgeving en heeft door de jaren heen als totaal woninginrichter ( met o.a. ook vloerbedekking, raamdecoratie en zonneschermen ) een enorme reputatie opgebouwd. Onze persoonlijke begeleiding en inzet, gecombineerd met een . Zowel vloeren , zonwering, gordijnen en raambekleding. Onze winkel is persoonlijk betrokken, servicegericht en deskundig.


En dat merkt u als klant!

Neem een kijkje in onze winkel en proef de sfeer van de verschillende vloeren in combinatie met een gordijn, jaloezie, vouwgordijnen, plisse, duette, rolgordijn en duo . Multi Vloer - Emmen , Emmen (gemeente). Multivloer is de Desso, Bonaparte, Parade en Tarkett specialist in de omgeving Emmen met tapijt, linoleum, laminaat, houten vloeren en vinyl. HET MOOISTE LAMINAAT in Emmen.


Laminaat is en blijft een favoriet voor iedere woning. Vooral op vloeren waar intensief op wordt geleefd. Het laminaat van Tarkett is van oerdegelijke kwaliteit. Hierdoor wordt zonder aarzelen jaar garantie op de vloer gegeven.


Dat is perfect voor een huis waar een gezin woont.

Alles voor de aanschaf van een nieuwe vloeren , natuursteenvloeren, laminaatvloeren, parketvloeren, siergrindvloeren, gietvloeren, tapijt. Wij luisteren goed naar uw wensen en zorgen voor een professioneel advies. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Als geen ander begrijpen zij het beeldbepalende karakter van een vloer voor woning, winkelruimte of bedrijfsomgeving.


Nu parket en laminaat zeer scherp geprijsd! Ook voor uw buitenzonwering: Rolluiken incl. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Multivloer Emmen gevestigd in Emmen is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een passende inrichting of meubels voo. De vloerengids van Nederland.


Heb je nog vragen over een review? De winkel is vermeldt in categorie Vloeren. Contactpersoon: Gerrie Velema. Inmiddels is ons assortiment vloeren dusdanig uitgebreid dat wij een vloerenspecialist zijn geworden.


Openingstijden op werkdagen, zaterdag, koopzondag en feestdagen, adres, route en telefoonnummer van Multivloer parket Emmen Drenthe. Laat je inspireren en adviseren! Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts