maandag 14 maart 2016

Isolatie dak

De eerste stap naar een energiezuinige woning? Want langs je dak gaat maar liefst van de warmte in jouw huis verloren. Je dak isoleren kan een flinke besparing opleveren.


Alle soorten dakisolatie met hun prijzen, tips om zelf te isoleren en erkende aannemers vind je hier. Een schuin dak isoleren verlaagt je energiefactuur!

Welke isolatie het meest geschikt is voor schuine daken en hun bijhorende prijs vind je hier. Zelf je schuine dak isoleren is goed te doen, als je maar weet waar je op moet letten. Milieu Centraal zet tips voor de doe-het-zelver op een rij.


En we geven aan wanneer je voor het isoleren van je dak toch beter een professional kan inschakelen. Je kunt zelf met dakisolatie aan de slag als je een schuin dak hebt met . Vind praktische tips en onafhankelijk advies over het isoleren van je dak. Wil je jouw dak goed isoleren maar zo weinig mogelijk ruimte verliezen?

Welke dikte dakisolatie heeft per isolatiemateriaal en Rd waarde vind je hier. Via een ongeïsoleerd dak gaat heel wat warmte verloren. Nochtans is een dak isoleren helemaal niet zo moeilijk. Wij leggen je uit hoe je best te werk gaat! Het dak isoleren is één van de beste investeringen die je momenteel kan doen.


Warmte stijgt, waardoor van de warmte in een woning verloren gaat via een niet-geïsoleerd dak. Rekening houdend met de hoge energieprijzen en premies voor dakisolatie, kun je de investering al snel . Wist u dat tot procent van de gestookte warmte uw woning verlaat via uw dak ? Ik hoor u denken: hoe is dit mogelijk en wat kan ik hier aan doen? Dakisolatie is de oplossing. Lees hier meer over de prijzen en de mogelijkheden van dakisolatie. UNILIN biedt de beste isolatie voor een hellend dak.


Sandwich, enkelschalig, dubbelschalig en renovatie. Is je dak nog niet geïsoleerd? Dan wordt het hoog tijd dat je dat doet.

Je bespaart er niet alleen mee op. Wanneer je zelf aan de klus begint, lonken er enkele valkuilen. We gidsen je door de vaakst gemaakte fouten om je ervoor te behoeden.


Stel, je wilt een schuin dak isoleren. Hoeveel vierkante meter isolatie heb je dan nodig? En aan welke andere materialen moet je nog denken? Met de nieuwe online tool van ISOVER kan dit sinds kort allemaal eenvoudig worden berekend.


De gebruiker van de online calculator . In dit artikel bespreken we de soorten dakisolatie met hun voor- en nadelen. Ontdek het allemaal hier. De meeste warmte in een huis verdwijnt namelijk door het dak (!).


Als u het hellende dak op uw woning gaat isoleren is het belangrijk te weten hoe u wilt isoleren. Schuine daken kunt u van binnenuit en van buitenaf isoleren. Voordelen van hellend dak isolatie : Bespaar op uw . Hoogwaardige isolatieplaten met afschot voor platdakconstructies, universeel inzetbaar voor platte daken met de meeste kunststof- of bitumineuze dichtingslagen. Isolteam toont je alle soorten dakisolatie en geeft je een richtprijs voor de isolatie van je dak. We zijn actief in heel Vlaanderen en zorgen voor een excellente uitvoering van jouw dakisolatie.


Vraag hier een offerte aan. De techniek moet worden gekozen naargelang van het type project (nieuwbouw of renovatie) en de isolatiegraad van het dak dat er eventueel al is. Om de kans op vochtproblemen te beperken, is het beter om voorrang te geven aan warme daken (waarbij de isolatie zich tussen de afdichting en de dakondergrond bevindt) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts