woensdag 9 maart 2016

Van liempt sloopwerken

Op zoek naar een circulair sloopbedrijf? Wilt u graag een duurzame oplossing voor uw sloopproject? Liempd Sloopbedrijven uit Sint-Oedenrode.


Hier bent u van harte welkom voor de aanschaf van de meest uiteenlopende gebruikte bouwmaterialen. Ons speciale demontageteam haalt alle materialen zorgvuldig uit de gebouwen.

Circulair ondernemen is op dit moment in Nederland één van de meest gehoorde termen. Ook in de wereld van het slopen is circulair slopen een veel gehoord begrip. Veel bedrijven praten er over, wij doen het! Vooruitstrevend en duurzaam slopen bij ieder project. Met innovatieve techniek, continue kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid.


En natuurlijk: met mensen die zin hebben in uitdagingen, samen aanpakken en denken in oplossingen. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten voor onderstaande functies.

Duurzame sloop en dynamiteren van gebouwen. Hergebruik en handel in gebruikte. Geproduceerd door Veldkamp Produkties. Een onderneming waar één begrip centraal staat: kwaliteit.


De basis van het succes van onze onderneming. De kwaliteit van de mensen en de machines en daarmee de kwaliteit van het werk. De sloop van 1woningen in de Fruitbuurt in Utrecht is een goed voorbeeld van hoe circulair slopen op een slimme manier geld oplevert.


Voor woningcorporatie Mitros waren lage kosten en een strakke planning de belangrijkste gunningscriteria bij aanbesteding van de sloop van deze woningen. A C Stolwerk Sloopwerken B. A van Casteren Tilburg B. Aanneming Wegenbouw Hemmen B. De besloten vennootschap A. Bobbenagelseweg 10a te Sint-Oedenrode en is actief in de branche Slopen van bouwwerken. Dit is de basis van het succes van onze onderneming. KORTE OMSCHRIJVING VAN DE WERKZAAMHEDEN: Opdrachtgever: A.

Aanleiding asbestsanering: totaalsloop. Betreft: verwijdering asbesthoudende (1- chrysotiel) kit circa 7m¹. Verwijdering door middel van multitool met puntafzuiging.


West-Fries familiebedrijf met meer dan jaar ervaring. Wij werken vakkundig, efficiënt, persoonlijk en vooral zeer duurzaam. Al meer dan jaar zijn wij dé specialist in duurzaam slopen en het hergebruik van materialen . Gebruiktebouwmaterialen is een onderdeel van A.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts