dinsdag 15 maart 2016

Vloerkleed 300 x 300

Grote karpetten, vloerkleden en tapijten in de maat 3x 400cm koopt u voordelig bij vloerkleeddiscounter. Wij hebben de grootste collectie maat karpetten en vloerkleden , koop uw vloerkleed of karpet snel en voordelig online. U betaalt bij ons nooit . Materiaal rug ( backing).


Trendy Design Vloerkleed Tapijt Turquoise Grijs Zwart Crème-Wit 3x 4cm. Otisse retro collection vloerkleed.

Winkelwaarde €34- nu bieden vanaf €15-. Astra Vloerkleed Samoa 2x 3cm. Vintage vloerkleed - Wonder groen x 140cm. Onze Samoa collectie staat voor diversiteit voor de vloer. Met in totaal kleuren past het tapijt in elk type leefruimte.


Alle vloerkleden zijn te verkrijgen in de standaardafmetingen: 130x190cm, 160x230cm, 200x290cm, 250x350cm, 300x400cm. Via deze filter kun je snel filteren op standaardafmetingen. Tevens kun je zoeken op vloerkleden die we op maat voor je kunnen produceren.

Let op: sommige kleden kunnen andere afmetingen . Karpetten online kopen of bezoek onze woonwinkel van 50. De makkelijkste en mooiste manier om meer sfeer én warmte te creëren in je huis, is door simpelweg een vloerkleed neer te leggen. Niet alleen is het heerlijk wanneer je vaak op blote voeten loopt, maar het kan ook een enorme boost zijn voor je interieur. Een mooi vloerkleed kan alle . Bent u op zoek naar een nieuw karpet? Laagpolig, hoogpolig of natuurkarpet?


Dat een mooi karpet niet . Zoek je een sfeervol vloerkleed of karpet dat de galm in een ruimte verminderd? Klanten roemen onze service en vakkennis. Alle soorten en stijlen vloerkleden. Van handgeknoopt tapijt tot speelkleed.


Wil je grotere aantallen bestellen? Met mooie producten voor thuis, voor een project of voor op kantoor? Dan helpen we je graag met goed advies en een scherpe offerte. Op zoek naar een ander product van dit merk, maar niet bij fonQ gevonden?


Ook dan kunnen we je helpen.

Dit van wol handgeknoopte Norway tapijt is een uniek ontwerp uit de collectie van het merk Zuiver. Neem contact met ons op voor de . De tapijten zijn met verschillende kleuren en op verschillende manieren bij elkaar geknoopt waardoor er een speels effect ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts