woensdag 2 maart 2016

Platdakraam velux

Dakramen voor platte daken van VELUX transformeren uw ruimtes inclusief keuken, woonruimte, bureau aan de hand van daglicht. Meer informatie over platdakvensters. De VELUX lichtkoepel brengt daglicht en frisse lucht onder het platte dak.


Het glas heeft een speciale coating waardoor het eenvoudig is schoon te maken. Dit product is beschikbaar in een vaste (niet te openen) en een elektrisch te openen variant.

Politiekeurmerk VELUX vlak glas lichtkoepel met super isolerende 3-voudige veiligheidsbeglazing. Met slecht weer produceren veel platdakramen en lichtkoepels een aanzienlijk lawaai. VELUX lichtkoepels hebben een unieke productcombinatie en bieden een uitstekende geluiddemping tijdens hevige regen en hagel. Het FAKRO platdakraam laat licht binnen en heeft een uniek design.


Ons motto is Licht doet leven…. Ontdek het op de website. Lichtstraat Brabant, de specialist in dakramen in een plat dak verzorgt voor u een complete verbouwing, van de .

In vele leefruimten en gebouwen met een plat dak zoals keukens, woonkamers en kantoren, is er heel weinig inval van natuurlijk licht. Met een VELUX platdakvenster kunt u elke ruimte omtoveren en verbeteren met daglicht. Een VELUX lichtkoepel of lichtstraat met dakramen creƫert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. De jongste Velux -innovatie is een platdakvenster dat zijn strepen verdient op vlak van energiebesparing, niet storend is in het dakvlak en een bron van n. Met de lichtkoepels van Velux brengt u daglicht en ventilatie in ruimtes met platte daken. Hierdoor ontstaat binnen een prettiger en gezonder leefklimaat.


VELUX dakramen en dakvensters tegen de laagste prijs. Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig online. Officieel VELUX dealer en montagepartner. Hieronder een voorbeeld van een velux vast platdakvenster door ons geplaatst. De oude lichtkoepel wordt verwijderd of er wordt een nieuwe opening getimmerd in het plat dak in geval van een houtconstructie.


De nieuwe opstand met dubbele veiligheidsbeglazing wordt geplaatst, uitgelijnd en . CFP, het platdakvenster van VELUX. De meeste leefruimten in een woning met een plat dak krijgen vaak zeer weinig daglicht binnen. Ik denk dat dit terechte zorgen zijn want nu doen de leveranciers van die producten wel iets aan deze situaties, denk bijvoorbeeld aan Velux , een koploper op dit gebied.

Het zal echter nooit zo goed zijn als een compleet dicht dak want die is altijd stiller, veiliger en sterker. Het lijkt mij geen reden om geen daklicht te kiezen . Velux lichtkoepel voor alle toepassingen, voorzien van curved gebogen glas, vlakglas of koepel. Om de tweede verjaardag van deze innovatie kracht bij te zetten stelt VELUX twee nieuwe accessoires voor: een verhoogde opstand voor groendaken en een koepel in polycarbonaat. Het uitgangspunt voor de ontwikkeling van het platdakraam was een simpele vraag: zet je ramen van plastic in de muren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts